Η Μονακό βρήκε και θέλει να "κλέψει" τον νέο... Εμπαπέ

“Πόλεμος” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για έναν παίκτη μόλις 18 ετών; Κι όμως ναι... Ποιος είναι ο Άγγλος επιθετικός, κάτοχος “χρυσού παπουτσιού” για τον οποίο... σφάζονται όλοι και κυρίως η Μονακό;

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent) AP

Σκίζει τα... πτυχία του για χάρη του Ρίαν Μπρούστερ ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά στη Λίβερπουλ δεν του κάνουν το χατήρι να τελειώνουν με την τακτοποίηση του συμβολαίου του κορυφαίου ταλέντου στο Νησί.

Ο Μπρούστερ ανήκει στους “Κόκκινους”, αλλά... ζορίζεται που δεν τον προβιβάζει ο Γερμανός στην πρώτη ομάδα και παρέα με τους εκπροσώπους του κάνουν “νερά” όσον αφορά την παραμονή του στο Μέρσεϊσαϊντ.

Το γεγονός αυτό έχει κινητοποιήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ για να ψάξουν περισσότερο την υπόθεση του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ Κ-17. Από τη Σίτι, μέχρι την Μπάγερν, την Τότεναμ και την Ντόρτμουντ τ' όνομα Μπρούστερ φέρεται ν' ακούγεται καθημερινά.

Η Μονακό βρήκε και θέλει να "κλέψει" τον νέο... Εμπαπέ

Ωστόσο, μία είναι η ομάδα που παρουσιάζεται απόλυτα συγκεντρωμένη στο 18χρονο ταλέντο, γιατί βλέπει πάνω του τον νέο Κιλιάν Εμπαπέ, το νέο... χρυσωρυχείο που θα φέρει το χρήμα στο Μονακό με... καράβια.

Οι Μονεγάσκοι, λοιπόν, κοιτούν την περίπτωση και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνουν το μεγάλο κόλπο και να φέρουν τον Ρίαν Μπρούστερ στα χέρια του Ζαρντίμ (ή όποιου άλλου προπονητή κάτσει στον συγκεκριμένο πάγκο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος είχε περάσει και από τα κλιμάκια της Τσέλσι, αλλά... χάθηκε κι από εκεί με την Λίβερπουλ να προλαβαίνει τους πάντες, κάνοντάς τον δικό της το 2015. Τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται, όμως με διαφορετικούς ρόλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK