Ο Εμπαπέ δεν πήγε στην Ρεάλ λόγω... Ζιντάν!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 όμως το μεγάλο deal δεν ολοκληρώθηκε ελέω... Ζινεντίν Ζιντάν. Διαβάστε το story.

Monaco's Kylian Mbappe, center, celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe, center, celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

O Ζινεντίν Ζιντάν είναι το μεγάλο ποδοσφαιρικό είδωλο του Κιλιάν Εμπαπέ και για αυτό το λόγο πριν μερικά χρόνια ήθελε να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο ίδιος άνθρωπος ήταν και ο λόγος που τελικά "χάλασε" το deal...

Την αποκάλυψη μάλιστα αυτή την έκανε ο πατέρας του παίκτη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην "ESPN" έβγαλε στη φόρα το μεγάλο μυστικό που ο γιος του δεν φόρεσε τα λευκά!

"Είχαμε αρκετές συναντήσεις με τον κύριο Ζιντάν, όμως από τη στιγμή που έγινε βοηθός του Αντσελότι (σ.σ. στην πρώτη ομάδα) σκέφτηκα πως δεν θα είχε αρκετό χρόνο για να αφιερώσει στον Κιλιάν.

Εάν ο Ζιντάν συνέχιζε στο τιμόνι της Ρεάλ Καστίγια (δεύτερη ομάδα της Ρεάλ) θα είχαμε πιθανότατα επιλέξει την Ρεάλ πριν πάμε στην Μονακό", τόνισε ο Γουιλφρίντ Εμπαπέ, και πρόσθεσε:

"Όταν έγινε βοηθός του Αντσελότι πίστεψα πως δεν θα είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να παρακολουθεί την εξέλιξη του Κιλιάν.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να υπογράψουμε στην Μονακό. Είναι μία απόφαση που πήραμε συνειδητά και δεν έχω μετανιώσει παρόλο την επιθυμία του γιου μου να παίξει στην Ρεάλ".

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

News 24/7

24MEDIA NETWORK