O Mπαλοτέλι επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας μέσω... Instagram!

Ο πιο ευτυχισμένος Ιταλός μετά την πρόσληψη Μαντσίνι στον πάγκο της "σκουάντρα ατζούρα" δεν είναι άλλος από τον Μάριο Μπαλοτέλι και το έδειξε μάλιστα με μοναδικό τρόπο.

Mario Balotelli poses for photographers upon arrival at the Fashion For Relief 2018 event during the 71st international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 13, 2018. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
Mario Balotelli poses for photographers upon arrival at the Fashion For Relief 2018 event during the 71st international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 13, 2018. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) PHOTO BY ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Είναι αποκλεισμένος εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την εθνική Ιταλίας με το τελευταίο του ματς με τη φανέλα με το εθνόσημο να είναι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έκτοτε να βρίσκεται στη "black list" τόσο του Αντόνιο Κόντε όσο και του Τζαμπιέρο Βεντούρα.

Φαίνεται όμως ότι η ποδοσφαιρική μοίρα κάτι χρωστούσε στον Μάριο Μπαλοτέλι και ήρθε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί και αξίζει να έχει θέση στην τετράκις παγκόσμια πρωταθλήματρια.

Με ποιον τρόπο; Μα φυσικά μέσω της πρόσληψης του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο και της παραμονής του σε αυτόν για τουλάχιστον δύο χρόνια, με τον "Μάντσιο" να είναι... by far ο προπονητής που έχει πιστέψει περισσότερο από κάθε άλλο στον "Super Mario" όλα αυτά τα χρόνια.

O Mπαλοτέλι επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας μέσω... Instagram!

Τον είχε κάτω από τις προπονητικές φτερούγες του στην Ίντερ όταν ο Μπαλοτέλι έπλαθε ακόμα την ποδοσφαιρική του προσωπικότητα σε ηλικία 18 ετών, τον πήρε μαζί του στην Μάντσεστερ Σίτι όπου μαζί πανηγύρισαν και το πρωτάθλημα του 2012 (πρώτο μετά από πολλές δεκαετίες ανομβρίας για τους "πολίτες) και έδειξε μάλιστα ιώβια υπομονή στα... τσαλιμάκια του, ενώ μην έχει κανεί αμφιβολίες ότι αν μπορούσε, θα τον έπαιρνε ακόμα και στην Ρωσία όταν υπέγραψε στην Ζενίτ...

Αυτό δεν έγινε βέβαια, όμως τώρα όλα δείχνουν πως ο Μαντσίνι θα δουλέψει ξανά με τον Μπαλοτέλι, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού. "Ο Μάριο είναι Ιταλός παίκτης. Σίγουρα θα μιλήσουμε. Είναι ένας από τους παίκτες τους οποίους θα κοιτάξουμε σίγουρα", δήλωσε την Τρίτη (15/5) κατά την επίσημη παρουσίαση του ως νέος τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα", με το μήνυμά του να φτάνει μέχρι την νότια... Γαλλία!

Τι θέλουμε να πούμε από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση του Μπαλοτέλι; Εμείς τίποτα, απλώς τα ιταλικά ΜΜΕ "πρόσεξαν" μία μικρή αλλά σημαντική αλλάγη που έκανε ο 27χρονος επιθετικός στο προφίλ του στο Instagram, αφού δίπλα στη λέξη "Νις" και "επιθετικός" πρόσθεσε (μετά από αρκετά χρόνια) και τη λέξη "Ιταλία".

O Mπαλοτέλι επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας μέσω... Instagram!

Ναι, μετά από τέσσερα χρόνια που ήταν στο σκοτάδι και στο περιθώριο, ο Μπαλοτέλι νιώθει πως ήρθε η ώρα να βγει στο φως και το έδειξε στον Μαντσίνι. Με την πρώτη κίνηση να είναι... Instagram-ική!

News 24/7

24MEDIA NETWORK