Ο Μπαλοτέλι την είδε... Ζλάταν και φεύγει κακήν κακώς από τη Γαλλία

Ήταν ήδη γνωστό πως ο Μπαλοτέλι θα αποτελούσε "παρελθόν" από τη Νις το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, η αποχώρησή του θα έρθει νωρίτερα, καθώς ο Ιταλός έπαθε... Ζλάταν και έβρισε "σκληρά" on camera τους Γάλλους διαιτητές (VIDEO).

Inter Milan Swedish forward Zlatan Ibrahimovic, right, and his teammate forward Mario Balotelli react at the end of a Serie A soccer match against Bologna at the Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Feb.21, 2009. Inter won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan Swedish forward Zlatan Ibrahimovic, right, and his teammate forward Mario Balotelli react at the end of a Serie A soccer match against Bologna at the Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Feb.21, 2009. Inter won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP IMAGE

Το τελευταίο του παιχνίδι έπαιξε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη περασμένη Κυριακή ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Νις. Κι αυτό, διότι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, ο Ιταλός δεν μπορούσε να "συγκρατήσει" τα νεύρα του, "ρίχνοντας" ύβρεις στους διαιτητές της αναμέτρσης και γενικότερα σε όλους τους ρέφερι της Ligue 1.

Ο τρελο-Μάριο δέχτηκε τη κίτρινη κάρτα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μετρώντας συνολικά φέτος 9 κάρτες, αλλά και μία αποβολή. Αυτό ήταν αρκετό για να τον τσαντίσει και ο φακός τον "έπιασε" στον δρόμο προς τα αποδυτήρια να λέει σε έντονο ύφος: " Κάθε φορά γα....... Γάλλοι διαιτητές, κάθε φορά!".

Το συγκεκριμένο βίντεο "βγήκε" στην επιφάνεια και ο διεθνής επιθετικός κινδυνεύει με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών από τη γαλλική ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει ότι θα "κουνήσει" μαντήλι από τη Νίκαια, δύο αγωνιστικές νωρίτερα, μια και είχε προαναγγείλει ήδη πως θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του και θέλει να "ψαχτεί" για μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό μας "μετέφερε" τρία χρόνια πίσω, όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προέβη σε αντίστοιχη ενέργεια κατά των διαιτητών σε αγώνα πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορντό. Η ομάδα του Σουηδού είχε ηττηθεί με σκορ 3-2 και ο Ζλάταν είχε βγει... εκτός εαυτού, βρίζοντας ρέφερι, αλλά και την ίδια τη χώρα.

Χαρακτηριστικά, ο 36χρονος επιθετικός είχε αναφέρει on camera: " Ξυπνήστε (προς τους διαιτητές) γα...., δεν παίζουμε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ξυπνήστε! Δεν έχω δει αντίστοιχα πράγματα στην 15ετη καριέρα μου, τέτοια διαιτησία σε αυτή τη γα...... χώρα. Δεν αξίζει η Παρί να αγωνίζεται στη Γαλλία!".

Ο νυν στράικερ των Λος Άντζελες Γκάλαξι τιμωρήθηκε τότε με 4 αγωνιστικές, ζητώντας ωστόσο συγνώμη για αυτά που είπε. Πλέον, μένει να δούμε αν θα ισχύσει η ίδια αναμενόμενη τιμωρία στον Μπαλοτέλι και αν ο 27χρονος θα απολογηθεί κι αυτός με τη σειρά του για την απρεπή συμπεριφορά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ ΤΟ 2015:

News 24/7

24MEDIA NETWORK