Πριν στεγνώσει το μελάνι, πέταξε το μπαλάκι στον Μπαλοτέλι!

Ο Πατρίκ Βιεϊρά επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να εργαστεί μετά από 23 ολόκληρα χρόνια και μία από τις πρώτες του κινήσεις ήταν να στείλει μήνυμα.. παραμονής στον Μάριο Μπαλοτέλι!

Πριν στεγνώσει το μελάνι, πέταξε το μπαλάκι στον Μπαλοτέλι!

Το 1995 ήταν η τελευταία χρονιά που ο Πατρίκ Βιεϊρά δούλεψε εντός των συνόρων καθώς η συνέχεια τον βρήκε μακριά από την πατρίδα του. Στην Άρσεναλ κυρίως (9 χρόνια) αλλά και στις Ίντερ (4 χρόνια), Γιουβέντους (1 χρόνο), Μίλαν (1 χρόνο) και Μάντσεστερ Σίτι (1 χρόνο) ως παίκτης, ενώ την τελευταία πενταετία που ακολουθεί καριέρα προπονητή εργάστηκε στην δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι και στην Νιου Γιορκ Σίτι.

Τώρα όμως η Γαλλία άνοιξε την αγκαλιά της για να υποδεχτεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα της παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου την τελευταία 20 ετία, με τον Βιεϊρά να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Νις και να διαδέχεται στον πάγκο της ομάδας της Ligue 1 τον Λουσιέν Φαβρ.

Αυτή μάλιστα η κίνηση κάνει πολλούς οπαδούς της ομάδας της Νίκαιας να ευελπιστούν πως θα "ψηθεί" και ο Μάριο Μπαλοτέλι για να παραμείνει και να μην μετακομίσει στην Ιταλία, με τον 41χρονο τεχνικό από την πλευρά του να στέλνει το σχετικό "μήνυμα"στον 27χρονο Ιταλό διεθνή φορ.

"Μίλησα με τον Μάριο Μπαλοτέλι για να του ευχηθώ καλές διακοπές και να του πω ότι θα τα ξαναπούμε στις 2 Ιουλίου με το που θα αρχίσουν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν. Τα πάντα όμως στο χρόνο τους", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Βιεϊρά, που φυσικά και θα ήθελε τον Μάριο Μπαλοτέλι στη γραμμή κρούσης της ομάδας του τη νέα αγωνιστική σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK