"Θεούλης" Μπαλοτέλι: "Μ' αρέσει να μου σπάνε τα @@ οι προπονητές"

Δεν αποτελεί έκπληξη όταν ο Μάριο Μπαλοτέλι πετάει... μαργαριτάρια στις συνεντεύξεις του. Το τελευταίο "μαργαριτάρι" πάντως πριν το κυριακάτικο ματς της Νις με την Μαρσέιγ (1/10) ήταν από τα καλύτερα της καριέρας του. Ο Ιταλός φορ αποκάλυψε επιτέλους τι είδους προπονητές θέλει να τον διαχειρίζονται.

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε πως θα διαχειριζόταν έναν ποδοσφαιριστή σαν κι αυτόν αν ήταν προπονητής. Ενθουσιασμένος ο Ιταλός επιθετικός απάντησε: " Θα του έσπαγα τα @@ σε καθημερινή βάση, γιατί όταν όλα είναι ήρεμα κάτι δεν πάει καλά..."

Στη συνέχεια ο άσος της Νις που σκόραρε 17 φορές κατά την περσινή σεζόν είπε: " Όταν κάποιος με πιέζει εκνευρίζομαι και βγάζω περισσότερα στην προπόνηση και τον αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις από τα λάθη σου."

Προφανώς ο Μπαλοτέλι βρήκε στη Νις και τον Φαβρ αυτό που ήθελε ποδοσφαιρικά τονίζοντας: "' Έμεινα γιατί νιώθω υπέροχα στην ομάδα με όλους! Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Είμαι ευτυχισμένος και προσηλωμένος στο πρότζεκτ της ομάδας."

Υπενθυμίζουμε το βράδυ της Κυριακής (1/10, 22:00) η Νις υποδέχεται εντός έδρας την Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK