Δεν τον "κυνήγησε" ο Ολυμπιακός, δεν περίμενε αυτός

Στη λίστα των πολλών υποψηφίων για τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών ήταν ο γκολτζής Ρου, αφού είχε προταθεί ως ελεύθερος, ωστόσο τον κλείνει άμεσα η Μονπελιέ και τον κρατάει στη Γαλλία.

Marseille's defenders Adil rami, left, Jorge Pires da Fonseca Rolando, second left, Andre-Franck Zambo Anguissa, center, Marseille's Luiz Gustavo Dias, right, challenge for the ball with Metz's Nolan Roux, second right, during the League One soccer match between Marseille and Metz, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Νολάν Ρου AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Νολάν Ρου έκανε καλή σεζόν με τη Μετς, ασχέτως αν αυτή υποβιβάστηκε. Τα 15 γκολ στο Σαμπιονά σε μια γεμάτη σεζόν με 35 συμμετοχές και η εμπειρία που κουβαλά στα 30 χρόνια του τον καθιστούν ελκυστικό "πακέτο" για μικρομεσαίες ομάδες της χώρας και όπως διαρρέει στον τοπικό τύπο έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση της Μονπελιέ.

Αν ισχύει η πληροφόρηση, ο Ρου θα παίξει σε έκτη διαφορετική ομάδα της Γαλλίας μετά τις Λανς, Μπρεστ, Λιλ, Σεντ Ετιέν και Μετς.

Το όνομά του είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό, λόγω και διασυνδέσεων των Πειραιωτών με τη γαλλική αγορά. Από τη μία όμως δεν αποτέλεσε ποτέ προτεραιότητα, από την άλλη ο ίδιος προτίμησε την εντός των τειχών σιγουριά, με αποτέλεσμα να διαγραφεί πλέον από την "ερυθρόλευκη" λίστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK