Απίστευτο: φτιάχτηκε site για να μετράει τα λεφτά του Νεϊμάρ!

Ο παροξυσμός για τον Νεϊμάρ συνεχίζεται, με δύο Γάλλους να δημιουργούν ιστοσελίδα η οποία ενημερώνει ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ πόσα χρήματα κερδίζει ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν!

PSG's Neymar, right, looks teammate Edinson Cavani during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, looks teammate Edinson Cavani during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο χάρη στα όσα έχει κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα του με τη φανέλα των Σάντος, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο αυτό που έκαναν οι Clovis Museaux και Douglas Andre δεν έχει προηγούμενο.

Πρόκειται για τους δημιουργούς της ιστοσελίδας ""The Neymar Counters Live", η οποία φτιάχτηκε με έναν και μοναδικό σκοπό: να δείχνει στον κόσμο πόσα χρήματα κερδίζει κάθε στιγμή ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ από τη στιγμή που άρχισε επίσημα η συνεργασία του με την ομάδα του Παρισιού (30.000.000 ευρώ είναι το ετήσιο κασέ του).

Απίστευτο: φτιάχτηκε site για να μετράει τα λεφτά του Νεϊμάρ!

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως και η Παρί ωφελείται τρομερά από το deal με τον Νεϊμάρ αφού πέρα από τις πολύτιμες υπηρεσίες του που απολαμβάνει, έχει δει να φεύγουν από τις επίσημες μπουτίκ του συλλόγου 50.000 φανέλες με το όνομά του!

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK