"Δάσκαλος" ανερχόμενου προπονητή σε μεγάλη ομάδα ο Βενγκέρ

Δεν θα προλάβει να ζήσει την... ανεργία στο πετσί του ο Αρσέν Βενγκέρ, καθώς γαλλικό δημοσίευμα τον έχει ήδη "προσλάβει" σε βαθύπλουτο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ποιος θα είναι ο πολυποίκιλος ρόλος του Αλσατού και ποιος ο μαθητής του;

Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
wenger AP IMAGES

Δημοσίευμα της "Equipe" πάει παρακάτω την ιστορική απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να εγκαταλείψει τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν, δίνοντάς του σημαντικό πόστο στην Παρί.

Αρκετό καιρό τώρα έχουν γραφτεί πολλά για το "φλερτ" Βενγκέρ - Παρί, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, ο Αλσατός δεν θα γίνει προπονητής του Νεϊμάρ και της παρέας του, αλλά θ' αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα το ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Βέβαια, το πόστο του Βενγκέρ αναμένεται πολυποίκιλο, αφού οι Άραβες τον θέλουν στο πλευρό τους ως σύμβουλο και του νέου προπονητή του κλαμπ Τόμας Τούχελ.

Ο 44χρονος, πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ αναμένεται να πάρει το χρίσμα από τον Έμερι το καλοκαίρι, οπότε αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου, τότε θα έχει στο πλευρό του και τον "δάσκαλο" Αρσέν Βενγκέρ. Θα ταιριάξουν άραγε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK