Δίνει Καβάνι για να φέρει το πιο hot όνομα της αγοράς η Παρί

Τα 222.000.000 ευρώ για τον Νεϊμάρ φαίνεται πώς άνοιξαν την όρεξη των Αράβων της Παρί οι οποίοι ετοιμάζονται -σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα- για νέο τεράστιο "μπαμ" με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Δίνει Καβάνι για να φέρει το πιο hot όνομα της αγοράς η Παρί

H Παρί έδωσε τρομερά χρήματα για τους Νεϊμάρ - Εμπαπέ, αλλά Champions League δεν είδε φέτος...

Σύμφωνα, πάντως, με γαλλικό δημοσίευμα οι Άραβες δεν το βάζουν κάτω, δεν θέλουν να κάνουν οικονομία και φέρονται ήδη να έχουν έρθει σε επικοινωνία με το πιο hot όνομα της ποδοσφαιρικής αγοράς, θυσιάζοντας μάλιστα για χάρη του τον σπουδαίο γκολτζή, Καβάνι.

Και τ' όνομα αυτού Μο Σαλάχ! Ο κορυφαίος παίκτης της Λίβερπουλ, όπως μεταφέρει το Le10Sport είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν... ερωτευτεί στο Παρίσι και θέλουν να τον φέρουν το καλοκαίρι ώστε να σχηματιστεί η τριάδα με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Η Λίβερπουλ δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε διαπραγματεύσεις μ' ένα ποσό κάτω από 200.000.000 ευρώ, έχοντας ήδη πουλήσει τον Κουτίνιο, οπότε στην Παρί σκέφτονται ότι μ' ένα 70άρι μύρια και τον Καβάνι ως ανταλλαγή η δουλειά θα γίνει και η "βόμβα" θα... σκάσει.

Επισημαίνουμε ότι φέτος ο Ουρουγουανός είναι το πρώτο... βιολί στην ομάδα του Έμερι, έχοντας σκοράρει 35 γκολ σε 41 ματς. Δεν τα λες και λίγα, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει ο ίδιος εάν η διοίκηση της Παρί του ζητήσει να λειτουργήσει ως αντάλλαγμα για να έρθει ο Αιγύπτιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK