Έτοιμος ν' ακολουθήσει τον... Μπεν Αρφά ο Νεϊμάρ

Ακόμα πιο πιθανή θεωρείται η μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Παρί σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του και τον Βραζιλιάνο να παίρνει τον δρόμο... του Μπεν Αρφά.

Brazilian soccer star Neymar waves to fans next to PSG president Nasser Ghanim Al-Khelaïfi at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Aug. 5, 2017, during his official presentation to fans ahead of Paris Saint-Germain's season opening match against Amiens. Neymar would not play in the club's season opener as the French football league did not receive the player's international transfer certificate before Friday's night deadline. The Brazil star became the most expensive player in soccer history after completing his blockbuster transfer from Barcelona for 222 million euros ($262 million) on Thursday. (AP Photo/Francois Mori)
Brazilian soccer star Neymar waves to fans next to PSG president Nasser Ghanim Al-Khelaïfi at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Aug. 5, 2017, during his official presentation to fans ahead of Paris Saint-Germain's season opening match against Amiens. Neymar would not play in the club's season opener as the French football league did not receive the player's international transfer certificate before Friday's night deadline. The Brazil star became the most expensive player in soccer history after completing his blockbuster transfer from Barcelona for 222 million euros ($262 million) on Thursday. (AP Photo/Francois Mori) AP IMAGE

Οι μέρες του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζουν να είναι μετρημένες με τις τελευταίες πληροφορίες να τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στη πόρτα της εξόδου. Σύμφωνα με την ισπανική El Pais, ο σύλλογος του Παρισιού θεωρεί δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και τα σημάδια που το "μαρτυρούν", μόνο λίγα δεν θεωρούνται.

Βάσει του δημοσιεύματος της εφημερίδας, η άρνηση του 26χρονου άσου στο αίτημα ανθρώπων της ομάδας που ταξίδεψαν μέχρι τη Βραζιλία για να του προτείνουν να συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γαλλία, φάνηκε στη διοίκηση εντελώς αστεία και αποτελεί ακόμα μία αγενή συμπεριφορά από τη πλευρά του, παρουσιάζοντας έναν ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να αλλάξει σύντομα περιβάλλον.

Μάλιστα, άτομο των Παριζιάνων αναφέρει: " Το μόνο που μένει να γίνει είναι ο Νεϊμάρ να πει ξεκάθαρα που θέλει να πάει". Από αυτό και μόνο γίνεται φανερό πως οι ιθύνοντες του κλαμπ δεν διατηρούν πλέον και τα καλύτερα συναισθήματα προς τον διεθνή σταρ και λογικό θα μπορούσε να πει κανείς, αν αναλογιστούμε ότι την ώρα που η Παρί κατακτούσε βαθμολογικά το τρέχον πρωτάθλημα , ο Νεϊμάρ έπαιζε πόκερ και ανέβαζε φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Τελευταίο περιστατικό που έριξε... λάδι στη φωτιά στη σχέση παίκτη και διοικούντων ήταν ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα να χορεύει, ισορροπώντας στο υγιές αριστερό του πόδι, αλλά βάζοντας σε κίνδυνο το τραυματισμένο δεξί του, δίχως να νοιάζεται για την αντίδραση του προέδρου Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Εν ολίγοις, ο Νεϊμάρ ξεκίνησε ν' ακολουθεί τακτικές Χατέμ Μπεν Αρφά, στοχεύοντας να εξοργίσει τον σύλλογο και να κερδίσει... την απομάκρυνσή του από το Παρίσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK