Η φωτογραφία του Νεϊμάρ που εξαγρίωσε τον Έμερι

Μάλλον το έχει στο αίμα του ο Νεϊμάρ να προκαλεί... σύγχυση. Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έβγαλε εκτός εαυτού τον Ουνάι Έμερι και μάλλον δικαιολογημένα. Ούτε... μικρό παιδί δεν θα έκανε το λάθος του Βραζιλιάνου.

PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
neymar emery AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ κάνει... παπάδες στην Γαλλία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μετρώντας 26 συμμετοχές, 27 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό δεν σημαίνει όπως πως είναι αρεστός σε όλους, αφού πιο πολλούς... εχθρούς έχει κάνει παρά φίλους λόγω της συμπεριφοράς του.

Απόδειξη το τελευταίο ποστάρισμα που έκανε στο Instagram. Ο Νεϊμάρ ποζάρει φορώντας μόνο ένα κόκκινο σορτάκι και ένα σκουφάκι του Άι Βασίλη, καθισμένος στο χιόνι μέσα στο κρύο! Όλα αυτά πέντε μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ρεάλ στην Μαδρίτη!

Ο Ουνάι Έμερι είδε το ποστάρισμα και σύμφωνα με τους Γάλλους ήταν έξαλλος με την ενέργεια του Βραζιλιάνου, αφού το θεωρεί αντι-επαγγελματικό ειδικότερα πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Δεν θέλουμε να σκεφτούμε καν τι θα συμβεί αν κολλήσει καμιά... γρίπη. Το ποστάρισμα του μοιράστηκε και η Τουλούζ, που παίζει με την Παρί το Σάββατο, ρωτώντας αν θα ζητήσει... απαλλαγή στο μεταξύ τους ματς από τον γιατρό!

Η φωτογραφία του Νεϊμάρ που εξαγρίωσε τον Έμερι

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

News 24/7

24MEDIA NETWORK