Κλείνει... πονηρά το μάτι στην Μίλαν παικταράς της Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει την οικονομική δύναμη να αγοράσει κάθε παίκτη που της "γυαλίζει" όμως ένα μέλος της δεν κρύβει την επιθυμία του να φορέσει τη ροσονέρα φανέλα της Μίλαν!

From left, Paris Saint-Germain's Neymar, Dani Alves and Thiago Silva during a training session at the Camp des Loges training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
From left, Paris Saint-Germain's Neymar, Dani Alves and Thiago Silva during a training session at the Camp des Loges training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Είναι κάτοικος της γαλλικής πρωτεύουσας εδώ και μία εξαετία και στο διάστημα αυτό έχει εξελιχτεί σε έναν... μανιώδη συλλέκτη τίτλων με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλα αυτά ένα κομμάτι της καρδιάς του ο Τιάγκο Σίλβα το έχει αφήσει στο Μιλάνο και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία.

"Πώς θα μπορούσα να πω όχι στην Μίλαν;" απάντησε ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ σε ερώτηση που δέχτηκε από την "Gazzetta dello Sport" για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Μιλάνο για λογαριασμό των "ροσονέρι", με τον 33χρονο πλέον στόπερ να υπογραμμίζει:

"Η Μίλαν είναι και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψω εδώ για να κλείσω την καριέρα μου. Ποτέ μην λες ποτέ, τα πάντα είναι πιθανά.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, left, shakes hands with Paris Saint-Germain's Thiago Silva (2) after an International Champions Cup soccer match, Wednesday, July 26, 2017, in Miami Gardens, Fla. Juventus won 3-2. (AP Photo/Lynne Sladky)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, left, shakes hands with Paris Saint-Germain's Thiago Silva (2) after an International Champions Cup soccer match, Wednesday, July 26, 2017, in Miami Gardens, Fla. Juventus won 3-2. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Είμαι φανατικός οπαδός της και την παρακολουθώ, το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από την πραγματική Μίλαν. Για το σκουντέτο λείπουν μερικοί μεγάλοι παίκτες.

Ο Γκατούζο είναι τέλειος για αυτή την ιστορική στιγμή, κάνει τρομερή δουλειά και έχει μεγάλη αξία: είναι όπως τον θυμάμαι ως παίκτη, είναι μαχητής και χρησιμοποιεί τόσο το καρότο όσο και το μαστίγιο όσον αφορά στη σχέση του με τους παίκτες".

Σε ερώτηση τέλος για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει τώρα την Μίλαν με δεδομένο πως βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παρί ξεκαθάρισε: "Είμαι 34 ετών όμως το νούμερο αυτό ισχύει μόνο για την ταυτότητά μου, στο γήπεδο αλλάζουν τα πάντα. Αισθάνομαι πως είμαι ακόμα πρωταγωνιστής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK