"Λάδωσαν" τον Καβάνι για να κάνει τον... χαζό με Νεϊμάρ!

Η Παρί "λάμπει" από παικταράδες στο ρόστερ της ωστόσο κάτι... βρωμάει στα αποδυτήρια και δεν είναι οι γνωστές μυρωδιές μετά από κάποιον αγώνα. Άλλα είναι τα ζητήματα που πρέπει να λύσουν στο Παρίσι και σε καμία περίπτωση "λαδώνοντας" τον Καβάνι με 1.000.000 ευρώ.

PSG's Edinson Cavani, left, celebrates with teammate Neymar after scoring during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
neymar cavani AP

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτει η "El Pais" από τις... κατακόμβες των αποδυτηρίων της Παρί με τον πρόεδρο της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί να διαπραγματεύεται με την πλευρά του Έντινσον Καβάνι προσφέροντας στον Ουρουγουανό 1.000.000 ευρώ για να σταματήσει να χτυπάει τα πέναλτι!

Ο χαρισματικός επιθετικός άκουσε την προσφορά , αλλά την αρνήθηκε διογκώνοντας έτσι το πρόβλημα με τον Νεϊμάρ τη στιγμή που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος είναι "σπασμένος" με τον Καβάνι που είπε "όχι" στην πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1.000.000 ευρώ ισούται με το πόσο που έχει στο συμβόλαιό ως μπόνους αν βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ο πρώην επιθετικός της Νάπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK