Μπόνους... αρρώστια η Παρί στον Σάντσες για ένα προσύμφωνο

Στο ποδόσφαιρο η "οικονομία" έχει καταργηθεί και ειδικά η PSG σκορπάει τα χρήματα σαν... πετσετάκια. Σύμφωνα με την "Daily Express" η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει ένα φοβερά μεγάλο μπόνους στον Αλέξις Σάντσες αν και μόνο αν ο Χιλιανός υπογράψει προσύμφωνο μαζί της τον Γενάρη.

Μπόνους... αρρώστια η Παρί στον Σάντσες για ένα προσύμφωνο

Η Παρί θέλει τον Αλέξις Σάντσες και θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα η ομάδα του Έμερι έχει κάνει ήδη κρούση στον Χιλιανό προσφέροντάς του 12.000.000 ευρώ μπόνους, ένα δωράκι δηλαδή αν και μόνο αν υπογράψει προσύμφωνο μαζί της το Γενάρη του 2018 που θα μπορεί ελεύθερα να διαπραγματευτεί με οποιοδήποτε κλαμπ τον ενδιαφέρει.

Η PSG έχει αποδείξει ότι όταν θέλει κάτι το παίρνει και προσφέροντας... τσέπη στον Αλέξις Σάντσες τόσα χρήματα καταλαβαίνουμε ότι δύσκολα δεν θα γίνει κι αυτό το τεράστιο deal που αν μη τι άλλο θα μπερδέψει τα πράγματα στο Παρίσι αφού Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ, Ντι Μαρία, Ντράξλερ και Μόουρα δεν χωράνε στο ίδιο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το 12.000.000 ευρώ μπόνους η Παρί φέρεται έτοιμη να προσφέρει στον Χιλιανό 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως, χωρίς όμως να 'χει ξεκαθαριστεί ακόμη το μέλλον του στους "Κανονιέρηδες".

Photo Credits: John Walton/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK