Νεϊμάρ ή Καβάνι; Ο Έμερι πήρε τη δύσκολη απόφαση!

Τα αποδυτήρια της Παρί έχουν γίνει άνω-κάτω από τα καπρίτσια των Νεϊμάρ και Καβάνι και ο Ουνάι Έμερι αποφάσισε να δώσει τη λύση που θα την ανακοινώσει στην προπόνηση της Παρί!

Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, flanked by Neymar, reacts after he missed a penalty kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, flanked by Neymar, reacts after he missed a penalty kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Για τον Νασέρι Αλ Κελαϊφί "δεν υπάρχει τίποτα" και είναι οι δημοσιογράφοι "που δημιουργούν προβλήματα" όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Οι Έντινσον Καβάνι και Νεϊμάρ δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να υποχωρήσει ο ένας για χάρη του άλλου όσον αφορά στις εκτελέσεις πέναλτι και φάουλ, οι συμπαίκτες τους έχουν μπει στη... μέση και ο Ουνάι Έμερι είναι πλέον αναγκασμένος να αφήσει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και να πάρει θέση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες από το γαλλικό μέσο "RMC", ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί συναντήθηκε με τις δύο πριμαντόνες των Παριζιάνων ενώ εντός της ημέρας ο Βραζιλιάνος και ο Ουρουγουανός θα έρθουν σε τετ α τετ, παρουσία του προπονητή Ουνάι Έμερι και του αθλητικού διευθυντή Αντέρο Ενρίκε.

PSG's Edinson Cavani, left, reacts with teammate Neymar after a goal was scored, during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Edinson Cavani, left, reacts with teammate Neymar after a goal was scored, during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Σε αυτό το ραντεβού ο Έμερι θα τους προτείνει να εναλλάσονται όσον αφορά στις εκτελέσεις των στημένων, αρχής γενομένης από τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Μονπελιέ και μένει να δούμε αν θα το αποδεχτούν, με δεδομένο πως ο Καβάνι ήταν για τέσσερα χρόνια στη σκιά του Ιμπραχίμοβιτς και ο Νεϊμάρ απολάμβανε της εμπιστοσύνης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Ό,τι είναι πάντως να γίνει, επιβάλλεται να γίνει άμεσα, αν σκεφτεί κανείς πως οι συμπαίκτες τους έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τιάγκο Μότα που έκανε λόγο για "δύο κακομαθημένα μωρά".

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

News 24/7

24MEDIA NETWORK