Ο Εμπαπέ ΔΕΝ διάλεξε την Παρί για τα χρήματα

Ο θείος και... σύμβουλος του Κιλίαν Εμπαπέ, Πιέρ, αποκάλυψε γιατί ο ανιψιός του απέρριψε την Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία περίοδο που η "βασίλισσα" προσέφερε στον, τότε, πιτσιρικά τρελά χρήματα.

Ο Εμπαπέ ΔΕΝ διάλεξε την Παρί για τα χρήματα

Μετά το... σοκ με την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα έναντι 222.000.000€, η Παρί έριξε και δεύτερη "βόμβα" με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Βέβαια, οι Γάλλοι έκαναν την πονηριά να τον πάρουν ως "δανεικό" με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν άμεσα πρόβλημα με το financial Fair Play.

Το οποίο παρεμπιπτόντως έχει καταντήσει... ανέκδοτο στην Ευρώπη, αφού ισχύει μόνο για τους αδύναμους. Λίγους μήνες μετά τη μετακίνηση του 18χρονου επιθετικού στην Παρί, ο θείος του παίκτη και... συμβουλάτορας μίλησε γιατί επέλεξε το Παρίσι ο Εμπαπέ.

Οι δηλώσεις του λύνουν πολλές... απορίες:

"Αισθάνομαι ευγνώμων για τον Κιλιάν. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως ο 13χρονος ανιψιός μου θα με πήγαινε στην Ρεάλ και την Τσέλσι. Για.. εγωιστικούς λόγους, ένιωσα ευχαρίστηση να συναντήσω από κοντά προπονητές όπως ο Αντσελότι και ο Ζιντάν", είπε αρχικά.

Τώρα γιατί απέρριψε την "βασίλισσα"; "Γελάω όταν ακούω πως διάλεξε την Παρί για τα χρήματα. Είναι πιο εύκολο να πεις όχι στην Ρεάλ όταν δεν ανησυχείς για το οικονομικό κομμάτι. Αυτή είναι η αλήθεια, αφού ο Κιλιάν προέρχεται από εύπορη οικογένεια και δεν έχει ανάγκη τα χρήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK