"O Ιμπραχίμοβιτς ήθελε να πάει στη Ρεάλ για να εκδικηθεί τον Γκουαρδιόλα"

Ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον πελάτη του, τονίζοντας πως ο Σουηδός επιθετικός ήθελε να πάει στη Ρεάλ μετά τη φυγή του από την Μπαρτσελόνα για να εκδικηθεί τον Γκουαρδιόλα.

"O Ιμπραχίμοβιτς ήθελε να πάει στη Ρεάλ για να εκδικηθεί τον Γκουαρδιόλα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη φυγή του από την Μπαρτσελόνα, επειδή το θεώρησε ως την καλύτερη εκδίκηση απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα "Marca".

"Ο Ζλάταν ήθελε να παίξει στη Ρεάλ όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Το θεώρησε ως την ιδανική κίνηση, την καλύτερη εκδίκηση απέναντι στον Γκουαρδιόλα", ανέφερε αρχικά ο Ιταλός ατζέντης και συνέχισε:

"Η συμπεριφορά του Γκουαρδιόλα ήταν απαίσια, σοκαριστική. Φώναξε τον Ζλάταν περίπου 10 φορές όταν ήταν στην "Μπάρτσα". Του είπε πως ότι χρειάζεται ή θέλει θα τον βοηθήσει. Ξαφνικά, σταμάτησε να του μιλάει".

"Θυμάμαι τον Τσίκι Μπέργκιστάιν να με καλεί στο γραφείο του και να μου λέει: Ο Μέσι είναι αναστατωμένος, δεν είναι χαρούμενος. Δεν σκοράρει αρκετά και ο Ζλάταν πρέπει να τον βοηθήσει".

"Ο Ιμπραχίμοβιτς συμφώνησε αλλά μετά από ένα μήνα ο Γκουαρδιόλα άλλαξε το σύστημα και έπαιξε με έναν επιθετικό, επειδή αυτό ήθελε ο Μέσι".

"Ο Πεπ δεν μίλησε στον Ζλάταν ξανά, ακόμα κι όταν ήταν τραυματίας. Ο Σουηδός ήταν επαγγελματίας και θέλησε να υπογράψει στη Ρεάλ. Αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη επειδή δεν είχαν τα... κότσια, ούτε ξεκάθαρο πλάνο".

Ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Δε νομίζω πως ο "Ίμπρα" θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Παρί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK