Αποχωρεί... νωρίτερα από την Παρί ο Έμερι!

Ο Ουνάι Έμερι ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του αυτό που... ήδη γνώριζαν αλλά έμενε μονάχα να επιβεβαιωθεί! Δείτε περισσότερα εντός κειμένου.

Αποχωρεί... νωρίτερα από την Παρί ο Έμερι!

Αποτελούσε κοινό μυστικό, πλέον όμως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο Ουνάι Έμερι στην πρωινή προπόνηση της παρασκευής (27/4) ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο "τιμόνι" του συλλόγου!

Ο Ισπανός τεχνικός, που "πληρώνει το μάρμαρο" της ευρωπαϊκής αποτυχίας, παρά τον πακτωλό χρημάτων που έχουν δαπανηθεί στα δύο χρόνια παρουσίας του στο Παρίσι, είχε οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο αλλά δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο Έμερι είχε στα μέσα της εβδομάδας συνάντηση με τον πρόεδρο, Αλ Κελαϊφί όπου και αποφασίστηκε να μπουν τίτλοι τέλους στην περιπέτεια του στην γαλλική πρωτεύουσα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο άκουσμα της είδησης επικράτησε μια "παγωμάρα" στις τάξεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έσκυψαν τα κεφάλια τους , δείγμα ενοχής, με τον Τόμας Τούχελ να εμφανίζεται ήδη ως ο εκλεκτός για να τον διαδεχτεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK