Μετά τις αγορές αρχίζει το "ξεπούλημα" στην Παρί

Αφού ξόδεψε του κόσμου τα λεφτά για ν' αποκτήσει τον Νεϊμάρ, αλλά και τον... δανεικό Εμπαπέ, πλέον η Παρί αλλάζει τακτική και είναι έτοιμη να ξεπουλήσει σούπερ παίκτη το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να γλιτώσει την "καμπάνα".

PSG players with Edinson Cavani, left, and Julian Draxler, second left, Javier Pastore, right, celebrate Angel Di Maria, second right, who scored his team's fifth goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG players with Edinson Cavani, left, and Julian Draxler, second left, Javier Pastore, right, celebrate Angel Di Maria, second right, who scored his team's fifth goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP IMAGE

Η Παρί δαπάνησε 220 εκατ. ευρώ για την αγορά του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι και είναι υποχρεωμένη να δώσει άλλα 190 εκατ. ευρώ για την μόνιμη απόκτηση του δανεικού Κίλιαν Εμπαπέ με το συνολικό ποσό των δύο αστέρων να υπερβαίνει τα 400 εκατ. ευρώ.

Όπως είναι λογικό, τα συγκεκριμένα κοστολόγια των Παριζιάνων "τράβηξαν" τη προσοχή της UEFA με τη διοργανώτρια αρχή να ερευνά, αν οι αγορές του γαλλικού συλλόγου συνάδουν με τα επιφανειακά κέρδη του. Βάσει του Financial Fair Play που έχει τεθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάθε ομάδα πρέπει να υπακούει στον οικονομικό κανόνα και να ισοσταθμίζει έσοδα με έξοδα.

Οι ιθύνοντες του κλαμπ, θέλοντας να αποφύγουν τυχόν τιμωρία που θα μπορούσε να μεταφραστεί σε αποκλεισμό από το επόμενο Champions League, αναμένεται να προβούν σε "ξεπούλημα" ορισμένων παικτών με τον Άνχελ Ντι Μαρία να βγαίνει στο σφυρί...

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αργεντινός σε συνέντευξή του στο France Football: " Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, όμως ο σύλλογος πρέπει να φέρει νέους παίκτες και γι' αυτό το λόγο πρέπει να πουλήσει κάποιους άλλους".

O 30χρονος μεσοεπιθετικός άρχισε ιδανικά την εφετινή σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, μέχρι το τέλος του 2017. Ωστόσο, στην πρώτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Champions League, ο Ντι Μαρία δεν αγωνίστηκε λεπτό, βλέποντας από τον πάγκο την ήττα με σκορ 3-1, η οποία στέρησε και τη παρουσία της Παρί στα προημιτελικά.

" Ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν συμπεριλήφθηκα στην αρχική 11αδα, καθώς βρισκόμουν σε πολύ καλή κατάσταση", πρόσθεσε ο διεθνής αστέρας με τη παρουσία του στο σχήμα να αυξάνεται μεν τελευταία, λόγω του τραυματισμού του Νεϊμάρ, αλλά να πραγματοποιεί παράλληλα τις τελευταίες του εμφανίσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Πλέον, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι υπόλοιπες αγοροπωλησίες των πρωταθλητών Γαλλίας στο μεταγραφικό παζάρι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη τακτική που θα ακολουθήσει πάνω σε αυτές, προκειμένου να μην επιβαρύνει τα έξοδά της περαιτέρω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK