Δύο πρώην προπονητές της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο της Μπάγερν

Μετά το "διαζύγιο" με τον Κάρλο Αντσελότι η Μπάγερν Μονάχου αναζητεί τον επόμενο προπονητή της, με τους Βαυαρούς να έχουν ψηλά στη λίστα τους δύο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα.

Bayern head coach Carlo Ancelotti, right, arrives prior the Telekom Cup soccer match between Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern head coach Carlo Ancelotti, right, arrives prior the Telekom Cup soccer match between Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Παράδοση θέλουν να το κάνουν στη Μπάγερν και να παίρνουν προπονητές που έχουν δουλέψει στη Μπαρτσελόνα. Μετά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, οι Βαυαροί στρέφονται ξανά σε... μπλαουγκράνα κόουτς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική "AS" οι δύο επικρατέστεροι αυτοί τη στιγμή για να αναλάβουν τον κενό πάγκο της Μπάγερν είναι ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο πρώτος παραμένει ελεύθερος μετά από τρεις σεζόν που κοούτσαρε με επιτυχία τους Καταλανούς, ενώ ο δεύτερος που προπόνησε τη Μπάγερν από το 2009 μέχρι και το 2011, δεν έχει βρει ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK