Γκολτζής στο γήπεδο, "νοικοκυρά" στο σπίτι ο Λεβαντόβσκι

Ο Λεβαντόβσκι σκοράρει κατά ριπάς στον αγωνιστικό χώρο. Στο σπίτι όμως "αλλάζει" πρόσωπο και παίρνει τον ρόλο... της συζύγου του, πανηγυρίζοντας τα γκολ με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Munich's  Robert Lewandowski celebrates a goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Bayern Munich, in Wolfsburg, northern Germany, Saturday, Feb. 17, 2018. (Peter Steffen/dpa via AP)
Munich's Robert Lewandowski celebrates a goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Bayern Munich, in Wolfsburg, northern Germany, Saturday, Feb. 17, 2018. (Peter Steffen/dpa via AP) AP IMAGE

Έχοντας φέτος 26 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της Bundesliga και διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Λογικό είναι οι φήμες περί μεταγραφής του το προσεχές καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης να οργιάζουν.

Και πάνω στο πικ της καριέρας του, έρχεται η σύζυγος του Πολωνού να μας αποκαλύψει πώς συμπεριφέρεται στο σπίτι, μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση με την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η κυρία Λεβαντόβσκι αναφέρθηκε στα πέντε γκολ του άντρα της σε εννέα λεπτά τον Σεπτέμβριο του 2015 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Όταν του απονεμήθηκαν τέσσερα ρεκόρ γκίνες για τα συγκεκριμένα τέρματα που πέτυχε, ο διεθνής άσος είχε σχολιάσει ότι: " Είναι μεγάλη μου τιμή τα κατορθώματά μου στο γήπεδο να συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο γκίνες".

Αλλά αυτό που σκέφτηκε στη πραγματικότητα ο ποδοσφαιριστής ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξεστόμισε.

Ο στράικερ των Βαβαρών με το που γύρισε σπίτι μόνο χαρούμενος δεν έδειχνε και παραπονιόταν συνεχώς στη γυναίκα του πως μπορούσε να σκοράρει και έκτο γκολ, ενώ το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν... να σκουπίσει το πάτωμα, εκτονώνοντας έτσι τα νεύρα του.

Επιπλέον, ο οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, Μάρεκ, στάθηκε στα τέσσερα γκολ που είχε σκοράρει ο Πολωνός με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Απρίλιο του 2013 για τα ημιτελικά του Champions League.

" Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι στην οικογένεια, αλλά μόλις γύρισε στο σπίτι, ζήτησε απλά τηγανίτες και με ρωτούσε γιατί δεν είχα βάλει σε λειτουργία το πλυντήριο πιάτων", είπε ο Μάρεκ, φανερώνοντας έτσι πως ο Λεβαντόφσκι, όχι μόνο αρέσκεται στο να περιποιείται το σπίτι, αλλά έχει μία τάση... προς τη κρεβατομουρμούρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK