Ο Ριμπερί ήταν σίφουνας, πρόλαβε και την ίδια την Μπάγερν!

Έτοιμος για δωδέκατη σερί σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου είναι ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος όχι μόνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο αλλά πρόλαβε και τους Βαυαρούς στην γνωστοποίηση της είδησης...

Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring before his goal is disallowed during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring before his goal is disallowed during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Φρανκ Ριμπερί αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες που στελεχώνουν το ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου από το 2007 και μετά και το ευτύχημα για τους αμέτρητους φανς του στους Βαυαρούς είναι πως θα τον απολαμβάνουν για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Το συμβόλαιο του 35χρονου Γάλλου winger με την Μπάγερν έληγε στις 30 Ιουνίου όμως ομάδα και παίκτης διατηρούν εξαιρετική σχέση και αυτό φάνηκε για μία ακόμα φορά αφού υπέγραψαν νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

"Ανακοινώνω με υπερηφάνεια πως υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν ως το 2019! Ας δουλέψουμε σκληρά ώστε να προσθέσουμε ένα ακόμα δοξασμένο κεφάλαιο στην ιστορία του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο", αναφέρει το μήνυμα του Ριμπερί μέσω σχετικού video που ανέβασε, με την ιδιαιτερότητα του deal να είναι όμως άλλη.

Έχει να κάνει με την βιασύνη του παίκτη να γνωστοποιήσει τη συμφωνία, με αποτέλεσμα να ανεβάσει πρώτος φωτογραφία από τη στιγμή των υπογραφών στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και κατόπιν να τη διαγράφει!

Ο Ριμπερί ήταν σίφουνας, πρόλαβε και την ίδια την Μπάγερν!

Η διαγραφή έγινε κατόπιν παράκλησης από πλευράς Μπάγερ, για να ανακοινώνει η πρωταθλήτρια Γερμανίας πρώτη το deal για τυπικούς λόγους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK