Όταν η Μπάγερν έλεγε ΟΧΙ στον Νεϊμάρ!

Η Παρί τίναξε τη μπάνκα στον αέρα για Νεϊμάρ όμως η Μπάγερν είχε την ευκαιρία να τον πάρει με το 1/10 των χρημάτων πριν μερικά χρόνια αλλά αρνήθηκε! Διαβάστε το story.

Barcelona's Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona's Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Πριν από λίγες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στην Μπαρτσελόνα μία επιταγή ύψους 222.000.000 ευρώ για να καλύψει τη ρήτρα που υπήρχε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "μπλαουγκράνα" για να τον κάνει δικό της, ωστόσο το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως πριν μερικά χρόνια ένας κολοσσός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μπορούσε να τον αγοράσει με... ψίχουλα σε σύγκριση με το παραπάνω ποσό και αρνήθηκε.

Όπως αποκάλυψε ο Κροάτης ατζέντης Πρέντραγκ Ράκι με συνέντευξή του στο μέσο της πατρίδας του "Novilist", το 2010 και έχοντας τη βοήθεια του Ιταλού προπονητή Τζοβάνι Τραπατόνι, πλησίασε τον τότε τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν, Κρίστιαν Νέρλινγκερ και του πρότεινε να "κλείσει" τον 18χρονο τότε άσο της Σάντος.

Οι Βαυαροί θα χρειαζόταν να δώσουν 24.000.000 ευρώ για να τον φέρουν στην Βαυαρία, όμως σύμφωνα με τον μάνατζερ το ποσό αυτό κρίθηκε υψηλό και έτσι η Μπάγερν έκλεισε την πόρτα στον παίκτη...

"Συναντήθηκα με τον Νέρλινγκερ στο Μόναχο έχοντας μιλήσει μαζί του δύο φορές στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι γνώριζαν τον Νεϊμάρ, ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Μου είπε επίσης ότι θα συνέχιζαν να τον παρακολουθούν, όμως η Μπάγερν δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει εκείνο το ποσό για έναν παίκτη που δεν είχε ακόμα κλείσει τα 18 του χρόνια...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky

News 24/7

24MEDIA NETWORK