Προπονητής αμφισβητεί την ηλικία του Αφρικανού παίκτη του!

Προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ πέταξε... φαρμακερή ατάκα για το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας, Γιουσουφά Μουκόκο, λέγοντας πως η ηλικία του προέκυψε κατά... τύχη και πως αποκλείεται να είναι όσο δηλώνει!

Προπονητής αμφισβητεί την ηλικία του Αφρικανού παίκτη του!
moukoko

Με 33 γκολ σε 15 αγώνες με την Κ15 της Μπορούσια, ο Γιουσουφά θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο των Γερμανών και ταυτόχρονα ο επόμενος που θα φέρει χρήματα αλά... Ντεμπελέ. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια υπάρχει μία διαφορά. Για την ακρίβεια αυτή η "διαφορά" είναι που έχει μπερδέψει τους πάντες.

Στα χαρτιά ο Γιουσουφά είναι 12 ετών. Όσοι τον βλέπουν από κοντά όμως μένουν με ανοιχτό το στόμα γιατί δείχνει... μεγαλύτερος. Αρκετά μεγαλύτερος. Σε σημείο που ακόμα και προπονητής στις ομάδες νέων της Μπορούσια τον αμφισβητεί!

"Στην περίπτωση του πιστεύω πως μάντεψαν την ηλικία. Στην πραγματικότητα ίσως είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος. Σίγουρα όμως δεν είναι 17. Είναι δύσκολο για εκείνον και κανείς δεν μπορεί να του ρίξει το φταίξιμο. Το παιδί δεν κλέβει ούτε κάνει κάτι παράνομο", είπε ο Τίμο Πράους.

Ο Μουκόκο μένει μόνιμα στην Γερμανία από το 2014, όταν η οικογένεια του μετανάστευσε από το Καμερούν. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές των "παντσερ", οπότε τον έχει δέσει τον... γάιδαρο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK