Τα έχωσε σε Παπασταθόπουλο ο... πρώην της Ντόρτμουντ!

Στο πρόσωπο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρήκε έναν εκ των... υπαίτιων για την κακή πορεία της Ντόρτμουντ ο πρώην βοηθός του τεχνικού των "κίτρινων", Χέντρι Κρίζεν. Ατάκες... φωτιά για τον Έλληνα αμυντικό.

Dortmund's Sokratis, left, and Bayern's James, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
papastathopoulos dortmund bayern AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το ξεκίνημα της σεζόν για την Ντόρτμουντ δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να βρεθεί μακριά ακόμα και από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την αποχώρηση του Πέτερ Μπος, ωστόσο, οι "κίτρινοι" έκαναν δυο κολλητές νίκες απέναντι σε Μάιντς, Χόφενχαϊμ και σκαρφάλωσαν στην 3η θέση.

Όπως φαίνεται ο βοηθός του Ολλανδού προπονητή, Χέντρι Κρίζεν, αποχώρησε αρκετά πικραμένος και φρόντισε να το δείξει με δηλώσεις στην πατρίδα του. Εκεί, μεταξύ άλλων, τα... έχωσε στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τονίζοντας πως είναι ένας από τους λόγους για την τραγική αμυντική συμπεριφορά της Μπορούσια.

"Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, όλα πήραν την κάτω βόλτα όταν τραυματίστηκε ο αμυντικός Γιούκας Πίστσεκ. Είχε τους παίκτες στο πλευρό του, ήταν ενθουσιώδης, αλλά χτύπησε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Περιμέναμε περισσότερα από τον Σωκράτη. Ήταν ο δεύτερος αρχηγός μας και έπρεπε να δείξει ηγετική παρουσία. Αντιθέτως, μας απογοήτευσε".

Ο Έλληνας αμυντικός πάντως ήταν βασικός στα δυο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια και μάλιστα σκόραρε απέναντι στην Χόφενχαϊμ, δίνοντας έτσι την πιο πειστική απάντηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK