"Ντου" αλά ελληνικά από Γερμανό παράγοντα σε διαιτητή!

Της... Λειψίας έγινε στο ματς της Τετάρτης (26/10) με την Μπάγερν Μονάχου όταν ο τεχνικός διευθυντής των γηπεδούχων έκανε "ντου" στον διαιτητή της αναμέτρησης για να του υποδείξει μέσω κινητού μία αμφισβητούμενη φάση.

"Ντου" αλά ελληνικά από Γερμανό παράγοντα σε διαιτητή!

Οι ποδοσφαιρικά πολιτισμένοι Γερμανοί δεν είναι και τόσο... τζέντλεμαν τελικά, εξαιτίας του Ραλφ Ράνγκνικ , τεχνικού διευθυντή της Λειψίας που τους "χάλασε" το όνομα.

Στο ημίχρονο του ματς Κυπέλλου της ομάδας του Ράνγκνικ με την Μπάγερν Μονάχου ο διαιτητής της αναμέτρησης έφαγε... ντου από τον τεχνικό διευθυντή!

Εκνευρισμένος ο παράγοντας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με το κινητό ανά χείρας έσπευσε προς τον ρέφερι για να του δείξει μέσω του προσωπικού του... VAR την επίμαχη φάση που ο ανώτερος άρχοντας πήρε πίσω την απόφασή του για πέναλτι υπέρ της Λειψίας.

Αμέσως μόλις οι παίκτες της Μπάγερν αντελήφθησαν τις προθέσεις του "θαρραλέου" τεχνικού διευθυντή όρμησαν να τον απωθήσουν και κυρίως ο Ματς Χούμελς. Στη μέση μπήκαν και οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, γεγονός που είχε ως συνέπεια τη σύρραξη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK