Ο Ρέτσος βοήθησε να συνεχιστεί ο... κατήφορος της Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεβερκούζεν του Ρέτσου και με το 1-1 έμεινε για έκτο διαδοχικό ματς χωρίς επιτυχία, πέφτοντας έτσι στην 6η θέση (VIDEO)!

Ο Ρέτσος βοήθησε να συνεχιστεί ο... κατήφορος της Ντόρτμουντ!

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Ντόρτμουντ καθώς ούτε στο Λεβερκούζεν μπόρεσε να πετύχει την πολυπόθητη νίκη που θα έδινε τέλος στο τραγικά αρνητικό σερί της.

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς όντας ο δεξιός μπακ στην τριάδα των στόπερ) αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τις "ασπιρίνες" και πλέον μετράει έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στη Bundesliga, με το τελευταίο τρίποντο να το έχει κατακτήσει στις 30 Σεπτεμβρίου!

Ο Ρέτσος βοήθησε να συνεχιστεί ο... κατήφορος της Ντόρτμουντ!

Με το αποτέλεσμα αυτό οι "κιτρινόμαυροι" είδαν την Χόφενχαϊμ να τους προσπερνάει και έτσι να υποχωρούν στην 6η θέση ενώ στον αντίποδα η Λεβερκούζεν ναι μεν δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη (προηγήθηκε) ωστόσο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις της Ευρώπης.

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε μάλιστα για 45 λεπτά ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς μπήκε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρους μετά την αποβολή του αριστερού μπακ Γουέντελ στο 41ο λεπτό...

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK