Τούχελ, το νέο "hot" ευρωπαϊκό όνομα

Το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν πλησιάζει και αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν σε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Τόμας Τούχελ να είναι πλέον σε πρώτο πλάνο...

Mainz's new head coach Thomas Tuchel reacts during the German first division Bundesliga soccer match between Mainz 05 and Bayer Leverkusen in Mainz, Germany, Saturday, Aug. 8, 2009. (AP Photo/Hermann J. Knippertz) ** NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS **
Mainz's new head coach Thomas Tuchel reacts during the German first division Bundesliga soccer match between Mainz 05 and Bayer Leverkusen in Mainz, Germany, Saturday, Aug. 8, 2009. (AP Photo/Hermann J. Knippertz) ** NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS ** AP IMAGE

Ο Τόμας Τούχελ παραμένει από το περασμένο καλοκαίρι μακριά από κάποιον σύλλογο και τα προπονητικά σενάρια ξεκίνησαν να "οργιάζουν" σχετικά με το μέλλον του Γερμανού.

Αρχικά, η γερμανική Kicker ανέφερε ότι απέρριψε τη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, επιζητώντας τη μεταγραφή του στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Άρσεναλ, η οποία θεωρείται "κλεισμένη".

Ύστερα, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μετακίνησή του στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του "φευγάτου" Ουνάι Έμερι.

Ωστόσο σήμερα η ιστοσελίδα Sky Sports διαψεύδει το μέλλον του στους "κανονιέρηδες" και το τοποθετεί στους Βαβαρούς.

Ο προσωρινός Γιουπ Χάινκες θα αποχωρήσει από το "τιμόνι" του συλλόγου με τη μετακόμιση του Τούχελ στο Μόναχο να θεωρείται πολύ πιθανή, καθώς φαίνεται να μη προτιμά να ξενιτευτεί.

Επιπλέον, λόγος γίνεται και για την Τσέλσι, την οποία ο πρώην κόουτς της Ντόρτμουντ θα επέλεγε πιο εύκολα από την Άρσεναλ, μια και η νοοτροπία της ποδοσφαιρικής διοίκησης των "μπλε" συνάδει με τα "θέλω" του.

Ποια θα είναι η μεγάλη κερδισμένη στην άτυπη μάχη για την απόκτησή του; Ίδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK