Το "μυστικό δείπνο" του Λεβαντόφσκι δείχνει... έξοδο από την Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι "πλησιάζει" όλο και πιο κοντά στην... έξοδο από την Μπάγερν, με τις Ρεάλ και Τσέλσι να "καραδοκούν". Πώς όμως ο Πολωνός φορ "φανέρωσε" πως η παραχώρησή του βρίσκεται στα "σκαριά" (PHOTOS);

Bayern's Robert Lewandowski looks disappointed when his team failed to advance to the final during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White)
Bayern's Robert Lewandowski looks disappointed when his team failed to advance to the final during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Μπάγερν Μονάχου και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν αποκλείεται να "διακόψουν" τη συνεργασία τους το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από 4 χρόνια κοινής συμπόρευσης. Ο Πολωνός γκολτζής πήγε στους Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2014 από τη Ντόρτμουντ, προκειμένου να κατακτήσει το Champions League, χωρίς όμως το "όνειρό" του να πραγματοποιηθεί.

Τώρα, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο 29χρονος επιθετικός έχει κάνει σαφές στη διοίκηση της γερμανικής ομάδας ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα μάλιστα, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Κάτι τέτοιο... διέρρευσε όλως τυχαίως, καθώς ο φακός τον απαθανάτισε να συναντιέται σε γνωστό εστιατόριο του Μονάχου με τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του και ενδεχομένως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ισραηλινός ατζέντης, ο οποίος προσλήφθηκε πρόσφατα από τον Λεβαντόφσκι, διατηρεί άριστες σχέσεις με το λονδρέζικο κλαμπ και θεωρείται ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το περσινό deal του Νεϊμάρ με τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν μάλιστα κρίνουμε από τη φετινή "μέτρια" παρουσία του Αλβάρο Μοράτα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", μπορούμε να υποθέσουμε πως οι "μπλε" ψάχνονται στην αγορά για έναν στράικερ παγκόσμιας κλάσης.

Από την άλλη, η "Βασίλισσα" ακούγεται εδώ και καιρό πως ενδιαφέρεται για τον άσο της Μπάγερν και δεν είναι απίθανο αυτός να καταλήξει στην Ισπανία.

Πάντως, ο εν λόγω "μυστικός δείπνος" των δύο ανδρών έδωσε... τροφή για σκέψη με τα μεταγραφικά σενάρια να "φουντώνουν" ακόμα περισσότερο και τους "μνηστήρες" να πρέπει να τα "σκάσουν" χοντρά για την απόκτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ":

News 24/7

24MEDIA NETWORK