Το πρώτο δώρο για τον Χάινκες ήταν... αμαξάρα!

Λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπάγερν για 4η φορά στην καριέρα του, ο Γιουπ Χάινκες πήρε το πρώτο δώρο μέσω... χορηγού (PHOTOS)!

Το πρώτο δώρο για τον Χάινκες ήταν... αμαξάρα!

Ο Γιουπ Χάινκες μπήκε από νωρίς στα βάσανα με το 2-2 στην πρεμιέρα του στον πάγκο της Μπάγερν κόντρα στην Σάλκε, όμως τώρα ήταν η ώρα να δει και την καλή πλευρά της παρουσίας του στους Βαυαρούς.

Για αυτό φρόντισε η Audi, η οποία, όπως κάνει κάθε χρόνο από το 2002 και έπειτα που είναι χορηγός, προσέφερε στον προπονητή και στους παίκτες από ένα νέο μοντέλο, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Ίνγκολσταντ.

Το εντυπωσιακό με αυτά τα αμάξια που θα έχουν πλέον στην κατοχή τους ο Χάινκες και οι ποδοσφαιριστές του είναι πως οι πινακίδες τους τα καθιστούν ως επίσημα αμάξια της Μπάγερν.

Έχουν τα αρχικά M-MD και η τροχαία του Μονάχου αναγνωρίζει αμέσως πως πρόκειται για αμάξι που οδηγεί κάποιο μέλος της ομάδας, από τη στιγμή που το "M" είναι για το Μόνοαχο και το "DM" για το "Deutscher Meister", με δεδομένο πως η Μπάγερν πήρε τον τίτλο πέρυσι.

Όταν δε η Μπάγερν δεν είναι πρωταθλήτρια, το "DM" στην πινακίδα του αυτοκινήτου γίνεται "RD" που σημαίνει "Rekordmeister", δηλαδή η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήτριας στην Γερμανία...

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μπάγερν στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK