Έρευνα ντόπινγκ για την "ειδική" θεραπεία του Νόιερ

Σε αντιντόπινγκ κοντρόλ υποβλήθηκε ο Μάνουελ Νόιερ από τη γερμανική ομοσπονδία, ύστερα από έντονα σχόλια που δημιουργήθηκαν γύρω από τη "ξεχωριστή" μέθοδο που χρησιμοποιεί ο Γερμανός για την αποθεραπεία του.

FILE---Goalkeeper Manuel Neuer of Germany speaks during a press conference in Munich, Germany, 11 September 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP)
FILE---Goalkeeper Manuel Neuer of Germany speaks during a press conference in Munich, Germany, 11 September 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP) AP IMAGE

Τρέχει και δεν... φτάνει ο Μάνουελ Νόιερ για να προλάβει το Μουντιάλ της Ρωσίας, έχοντας "πετάξει" πλέον τις πατερίτσες και κάνοντας τις απαιτούμενες ασκήσεις αποθεραπείας.

Ωστόσο, για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρησιμοποίησε μία ειδική μέθοδο, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του σπασμένου του ποδιού, ο οποίος τον κρατάει εκτός δράσης από τον Σεπτέμβρη.

Και όπως έγινε γνωστό στον Τύπο, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, αποφάσισαν να ερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο ο Γερμανός διάλεξε να αποκαταστήσει τη σωματική του βλάβη, στέλνοντας υπεύθυνους του αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Παρόλα αυτά, τίποτα το μεμπτό δεν βρέθηκε στο αίμα του διεθνή τερματοφύλακα με τον Νόιερ να εξηγεί ότι: "Δεν ήταν μία θεραπεία αίματος, αλλά μία θεραπεία βλαστικών κυττάρων, τα οποία λαμβάνονται από τον μυελό των οστών και τοποθετούνται στην λαγόνια κορυφή και στη συνέχεια εκχυλίζονται στο κόκαλο".

Επιπλέον πρόσθεσε: "Έμεινα έκπληκτος από την επίσκεψη του αντιντόπινγκ κοντρόλ, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται να συμβαίνει".

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΙΕΡ ΕΝΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK