Τιμώρησε λόγω Μπαρτσελόνα τον Ντεμπελέ η Ντόρτμουντ!

Είδηση... βόμβα από την Γερμανία, με την διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να παίρνει... ανάποδες με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, λόγω της πίεσης που ασκεί για να πάει στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την υπόλοιπη ομάδα!

Dortmund's Ousmane Dembele points to his head after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 18, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Ousmane Dembele AP

Φρένο στην τρέλα των εκατομμυρίων φαίνεται πως προσπαθεί να βάλει η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μετά τη μεταγραφή-ρεκόρ του Νεϊμάρ Τζούνιορ στην Παρί Σεν Ζερμέν, δημοσιεύματα θέλουν τη μισή... ποδοσφαιρική Ευρώπη να μετακομίζει στην Ισπανία ως αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου.

Το όνομα του 20χρονου επιθετικού ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν και όπως ήταν αναμενόμενο, ο νεαρός άσος επηρεάστηκε και προσπάθησε να πιέσει στο να κλείσει το deal!

Οι άνθρωποι της Μπορούσια δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και είπαν να βάλουν ένα... στοπ. Έστειλαν τον Γάλλο άσο να προπονείται μόνος του, χωρίς να γίνει γνωστό μέχρι πότε θα συμβαίνει αυτό.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο λόγος έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του και γενικότερα με το να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

"Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του αγώνα με την Βόλφσμπουργκ την άλλη εβδομάδα", είπε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ενώ ακολούθησε και ανακοίνωση του συλλόγου για το συμβάν:

"Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε να συνεχίσει την τιμωρία του Ουσμάν Ντεμπελέ μέχρι νεοτέρας. Η απόφαση πάρθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου μετά το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου Γερμανίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK