Η συγγνώμη του Οφρυδόπουλου άργησε μια μέρα, αλλά υπήρχε λόγος

Ο προπονητής της Παναχαϊκής εξήγησε τι συνέβη με τον Δημήτρη Σπανό και γιατί δεν καταδίκασε άμεσα το περιστατικό με το ποτήρι καφέ που τον πέτυχε στην πλάτη μετά το φινάλε του αγώνα.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οφρυδόπουλος Σπανός EUROKINISSI

Εντοπίζεις το λάθος και το διορθώνεις. Αυτό ακριβώς έκανε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όταν έμαθε πως ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, χτυπήθηκε από ποτήρι καφέ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα.

Ο κόουτς της Παναχαϊκής, μιλώντας στην εκπομπή Νίκη στην Contra εξηγήσε τι μεσολάβησε ως τη συγγνώμη που ζήτησε εκπροσωπώντας όλη την πατρινή ομάδα, στον αέρα του Ραδιοφώνου 24/7, διευκρίνισε πως δεν είχε αντιληφθεί την επίθεση που δέχθηκε από την κερκίδα με το ποτήρι καφέ για να την καυτηριάσει.

Οι κορυφαίες ατάκες του:

- Πέρα από το αποτέλεσμα το ματς με τον Άρη ήταν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χώρας.

- Ως προπονητής θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον Δημήτρη Σπανό για ό,τι συνέβη. Θα το είχα αναφέρει δημοσίως, αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου γιατί έγινε στην πλάτη μου. Είχε προηγηθεί μάλιστα ένας θερμός εναγκαλισμός. Συγγνώμη και ως Παναχαϊκή γιατί δεν πρεσβεύει τις αντιλήψεις μας για το ποδόσφαιρο.

- Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Πάτρας αλλά και τον κόσμο του Άρη.

- Ζούμε μια άλλη πραγματικότητα από πέρυσι και βήμα-βήμα σε 1,5 χρόνο έχουμε φτάσει στην τρίτη θέση της Football League.

- Ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι η πιο δίκαιη στον κόσμο. Δεν κοιτάμε να προοδεύσουμε, προτιμούμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Θα πρέπει όμως να ξέρουμε ότι υπάρχει κάποιος πιο δυνατός, θα πρέπει κι εμείς να γίνουμε δυνατότεροι.

- Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στη Β' Εθνική, αυτός ο όρος μ' αρέσει, υπάρχουν Έλληνες προπονητές κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο σύγχρονος Έλληνας προπονητής δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ξένο.

- Η παρουσία μόνο Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Παναχαϊκή ήταν επιλογή μας. Είναι κίνητρο τόσο γι' αυτούς που υπάρχουν όσο κι αυτούς που είναι απ' έξω. Και 2-3 ξένους πάντως να έχεις στο ρόστερ η ομάδα είναι ελληνική.

- Το ποδόσφαιρο παρουσιάζει στασιμότητα. Ασχολούμαστε με τ' ασήμαντα και χάνουμε την ουσία. Κοιτάμε μόνο το ένα και αφήνουμε τα άλλα εννιά από τα δέκα. Χρειάζονται νέες ιδέες, πρωτοποριακές. Σίγουρα όλα δεν αρχίζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή, πλάνο και σχέδιο. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμοι οι παράγοντες, που μάλλον περιμένουν το εύκολο και το γρήγορο. Οφείλουμε να λύσουμε τα θέματά μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK