Με Μπορμπαλάν πήγαμε 43 χρόνια πίσω...

Έξι διεθνείς Έλληνες διαιτητές κρίθηκαν... ακατάλληλοι να σφυρίξουν τον τελικό του Κυπέλλου. Η ΕΠΟ όρισε ξένο ρέφερι τον, Νταβίντ Μπορμπαλάν και μας πήγε 43 χρόνια πίσω. Στα παράδοξα ο 4ος Σιδηρόπουλος και ο “διακοσμητικός” παρατηρητής διαιτησίας!

Με Μπορμπαλάν πήγαμε 43 χρόνια πίσω...

Φοβόμαστε το Grexit, αλλά βροντοφωνάξαμε σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι αδυνατούμε να ορίσουμε (να εμπιστευτούμε) έναν Έλληνα διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου της χώρας μας.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η ΕΠΟ έδωσε το ματς στον Ισπανό ρέφερι, Νταβίντ Μπορμπαλάν. Ένας ορισμός που γυρίζει την Ελλάδα, ποδοσφαιρικά τουλάχιστον 43 χρόνια πίσω...

Καλογερόπουλος, Κομίνης, Παπαπέτρου, Μάνταλος, Αρετόπουλος, Παπαδόπουλος, οι πέντε διεθνείς Έλληνες διαιτητές κρίθηκαν “ακατάλληλοι”, ενώ ανάμεσα στα... μυστήρια της υπόθεσης ότι κάπου ανάμεσα στον Ισπανό και την ομάδα του θα είναι κι ένας ντόπιος.

Πρόκειται για τον Τάσο Σιδηρόπουλο που έλαβε τον ρόλο του 4ου...

Στο Contra.gr είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, όσον αφορά τους έξι Έλληνες και γιατί δεν τους ήθελαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον σαββατιάτικο τελικό. Μπορείτε να το θυμηθείτε...

Πάμε, όμως, στα σημερινά που όπως αναφέραμε παραπάνω μας γυρίζουν 43 χρόνια πίσω, τότε που σφύριξε για τελευταία φορά... αλλοδαπός διαιτητής ελληνικό τελικό.

Ήταν το 1975 που ο Ιταλός, Τζιανφράνκο Μενεγκάλι είχε οριστεί το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0.

Τον Ιταλό διαδέχεται ένας Ισπανός με 45 χρόνια διαιτησίας στην πλάτη του και το σήμερα της FIFA στο πέτο του από το 2010.

Στα φοβερά αυτού του ορισμού, εκτός από τον 4ο Σιδηρόπουλο είναι ο παρατηρητής διαιτησίας. Πρόκειται για τον Νίκο Ιωσηφόγλου ο οποίος καλείται να γράψει την έκθεσή του για... ξένο ρέφερι. Μία ωραία ατμόσφαιρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK