Η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της Λαμίας, μία από τις χειρότερες για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, προσπάθησε για την ανατροπή του 4-1 κόντρα στη Λαμία, όμως πέτυχε μόνο ένα γκολ σε 18 τελικές και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. Στους "8" η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μπορεί να νίκησε με 1-0 τη Λαμία, αλλά το σκορ δεν έφτανε για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρει αυτός την πρόκριση για την οκτάδα του Κυπέλλου. Το βαρύ 4-1 με το οποίο είχαν ηττηθεί οι "πράσινοι" στο πρώτο παιχνίδι άλλωστε άφηνε λιγοστές πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πάντως από το πρώτο κιόλας λεπτό οι "πράσινοι" έδειξαν πως θέλουν το ματς. Πίεζαν, δημιουργούσαν φάσεις κυρίως με τους ορεξάτους Μουνιέ και Μολίνς, όμως τα τελειώματα δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Έτσι δικαιολογείται και το ένα γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες που έκαναν.

Από την άλλη, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έδωσε κι αυτή μάχη να διατηρήσει το προβάδισμα που "έχτισε" από το πρώτο παιχνίδι στη χιονισμένη Λαμία. Έπαιξαν σκληρά, μάρκαραν με ό,τι είχαν και όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερο θάρρος έπαιρναν οι φιλοξενούμενοι.

Το γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε στο 74' μετά από πολύ κόπο με τον Αντονί Μουνιέ κι αν και ο Ουζουνίδης έριξε όλα του τα χαρτιά στα τελευταία λεπτά για να πάρει το ματς, άλλο γκολ δεν επιτεύχθηκε. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Λαμία στους "8" του Κυπέλλου, στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, ενώ ο Παναθηναϊκός έζησε μία από τις... χειρότερές του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (77’ Πίσπας), Κουρμπέλης, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης (58’ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Αλτμαν (58’ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς.

ΛΑΜΙΑ(Μ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Ομο, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (60’ Κουτρομάνος), Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79’ Τσούκαλος), Πίτι (86’ Βουό).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK