Ο Mr... τατουάζ του ΠΑΟΚ "καθάρισε" για την κούπα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε τις παραμονές του τελικού του Κυπέλλου στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο ΠΑΟΚ για να κάνει τατουάζ τύπου χένα στους ποδοσφαιριστές. Δείτε PHOTO!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αρχή είχε γίνει το 2001 με τα τατουάζ που είχε κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης στους τότε ποδοσφαιριστές των ασπρόμαυρων, με τους Παντελή Καφέ και Δημήτρη Ναλιτζή να τα δείχνουν στον πανηγυρισμούς του τέταρτου γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό της 12ης Μαΐου 2001.

Το 2003 ο Λουκάς Καραδήμος και αρκετοί συμπαίκτες του "χτύπησαν" τατουάζ στο Γιώργο Μαυρίδη παραμονές του νικηφόρου τελικού με αντίπαλο τον Αρη.

Πέρυσι, οι περισσότεροι παίκτες του Ελληνικού κορμού είχαν κάνει τατουάζ παραμονές του τελικού της 6ης Μαΐου στο Βόλο και φέτος η παράδοση συνεχίστηκε, με τη νίκη στο ΟΑΚΑ να πιστοποιεί την παράδοση.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λεπτομέρεια, που... μόνο λεπτομέρεια δεν είναι. Ο Γιώργος Μαυρίδης, πασίγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό από την παρουσία του στην εκπομπή "World Party" (με τον Σάκη Τανιμανίδη) αλλά και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads, δεν είχε μπορέσει να κάνει τατουάζ σε παίκτες που του το ζήτησαν, τις παραμονές του τελικού του 2014, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε.

Το φετινό τατουάζ ήταν το πρώτο έμβλημα του ΠΑΟΚ, το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο.

Ο Mr... τατουάζ του ΠΑΟΚ "καθάρισε" για την κούπα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK