Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Κροατία, πρώτα στο Ζάγκρεμπ (9/11) και έπειτα η μεγάλη ρεβάνς στο Φάληρο (12/11), εκεί όπου οι διεθνείς μας μπορούν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ!

Η Κροατία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Τα χέρι του θρυλικού Φερνάντο Ιέρο μας στέλνει να παίξουμε πρώτα στο Ζάγκρεμπ, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στην Ελλάδα.

Το πρώτο παιχνίδι με την Κροατία θα γίνει στις 9/11 και η ρεβάνς στην Αθήνα, 12 του ίδιου μήνα στις 21:45.

Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Φοβεροί παίκτες ατομικά οι Κροάτες, αλλά με την εθνική τους ομάδα παρουσιάζονται σχεδόν πάντα ανέτοιμοι για κάτι μεγάλο. Φτάνουν στην πηγή, αλλά νερό δεν έχουν πιει ακόμη. Ελπίζουμε αν τύχουν με την Εθνική μας ομάδα να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο...

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ο απόλυτος σταρ στους "καρό". Ο "εγκέφαλος" της Ρεάλ Μαδρίτης ηγείται της εθνικής του ομάδας και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ολόκληρη η αγωνιστική τους συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς είναι 50 ετών και ανέλαβε την Κροατία στις 7 Οκτωβρίου του 2017. Ο πρώην τεχνικός της Άλ-Αΐν ουσιαστικά πήρε μία... βόμβα στα χέρια του και τα έβγαλε πέρα, καθώς κλήθηκε να οδηγήσει την εθνική του ομάδα στα μπαράζ πριν το τελευταίο ματς-τελικός στην Ουκρανία. Τα κατάφερε και επόμενος στόχους του πια είναι το Μουντιάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK