Το... βομβαρδιστικό Γέντρισεκ "καθάρισε" για την Ξάνθη

Η Ξάνθη κέρδισε και τον Πανιώνιο μετά τον Παναιτωλικό και μ' αυτό το... εξάποντο σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρομερός ο Γέντρισεκ που "καθάρισε" τη νίκη με δύο πολύ όμορφα τέρματα.

Το... βομβαρδιστικό Γέντρισεκ "καθάρισε" για την Ξάνθη

Με δύο γκολάρες του Γέντρισεκ η Ξάνθη κέρδισε τον Πανιώνιο 2-0 στα Πηγάδια και εξασφάλισε ένα "τρίποντο"... χρυσάφι που την στέλνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League Σουρωτή και με... μίνι αήττητο μάλιστα!

Ο ΣΛΟΒΑΚΟΣ... ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Ο Γέντρισεκ ήταν ο ήρωας των γηπεδούχων στο ματς με τους "κυανέρυθρους", σκοράροντας δις, ωστόσο έχει αποδείξει ότι όταν η Ξάνθη νικάει εκείνος πάντα θα βάλει το δικό του... λιθαράκι για τους πανηγυρισμούς. Ο Σλοβάκος έχει ήδη "βομβαρδίσει" εκτός έδρας Πλατανιά και Παναιτωλικό, δύο ματς στα οποία οι Ακρίτες πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΧΤΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟ!

Η 5η πλέον Ξάνθη με 16 βαθμούς έχει καταφέρει να κάνει ένα πολύ σημαντικό δύο στα δύο με Παναιτωλικό, Πανιώνιο. Θα καταφέρει να το διατηρήσει; Την επόμενη αγωνιστική, τη 12η, οι ποδοσφαιριστές του Ράσταβατς καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΣ στα Γιάννινα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ... ΜΑΣΟΥΝΤ;

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε αλλαγή τον Μασούντ στο ημίχρονο. Ο Ιρανός δεν άρχισε καλά το παιχνίδι, γεμάτος... νεύρα, ενώ πολλές φορές έκανε κατάχρηση της μπάλας. Συχνά πυκνά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ο Μασούντ "φλέρταρε" με την κόκκινη κάρτα αρκετές φορές.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο (85' Μελιόπουλος), Μπρίτο (14' Ρότσε), Κίκε (78' Ορφανίδης), Γέντρισεκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ (46' Σαραμαντάς), Λάμπρου (76' Ταπόκο), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (68' Γλυνός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK