Έπαιξαν για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν σε δύσκολη θέση, δεν είχε νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και οι παίκτες του αποφάσισαν να παίξουν όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο, φτάνοντας στη νίκη με 3-0 μέσα στην Ξάνθη.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Ο Δικέφαλος δεν τα είχε καταφέρει μακριά από την Τούμπα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) και ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνώριζε πως μια ακόμη εκτός έδρα αποτυχία θα έθετε τη δουλειά του σε κίνδυνο.

Ρίσκαρε βάζοντας στην 11άδα για πρώτη φορά τέσσερις Ελληνες (Πασχαλάκη, Κουλούρη, Πέλκα, Λημνιό) και ουσιαστικά αυτοί ήταν και οι παίκτες που τον δικαίωσαν φτάνοντας στη νίκη με 3-0. Οι τρεις μπροστά ήταν κορυφαίοι, ενώ και ο Πασχαλάκης έκανε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας το μηδέν. Χαρακτηριστικός ήταν και ο πανηγυρισμός των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο τέρμα, όταν έτρεξαν όλοι και αγκάλιασαν τον προπονητή τους, αφιερώνοντάς του το και δείχνοντας παράλληλα πως του έχουν πλήρη εμπιστοσύνη.

Τα τρία γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ντε Λούκας (αυτογκόλ), Μακ και Κρέσπο σε μια ημέρα ο ΠΑΟΚ πέτυχε όσα γκολ είχε πετύχει στα προηγούμενα έξι ματς εκτός έδρας. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι με την είσοδο του Μαλεζά ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν να αγωνίζονται ακόμη και με πέντε Έλληνες στην ενδεκάδα!

Το μόνο αρνητικό της αναμέτρησης για τον Δικέφαλο είναι το γεγονός πως έχασε με τραυματισμούς δύο βασικούς παίκτες. Ο λόγος για τους Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έγιναν αναγκαστικές αλλαγές και μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων τους. Πάντως με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 25 βαθμούς και έστω και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της Super League Σουρωτή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (52΄ Μελιόπουλος), Λουσέρο (77΄ Φασίδης), Μεχία, Κίκε (55΄ Π. Ορφανίδης), Γιέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):.Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια (70΄ Μαλεζάς), Τσίμιροτ, Κάνιας (74΄ Μαουρίσιο), Λημνιός, Ελ Καντουρί (12΄ Μακ), Πέλκας, Κουλούρης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK