Γιαννιώτης κερνούσε, Βασιλακάκης έπινε και... Πλατανιάς έκλαιγε!

Γίνεται να νικά μία ομάδα 3-1 εκτός έδρας και ο MVP να είναι ο... τερματοφύλακας. Γίνεται! Ο Γιαννιώτης έσωσε τον Ατρόμητο από τα πολύ χειρότερα και στη συνέχεια οι Περιστεριώτες έφτασε στο 3-1 επί του Πλατανιά με δύο γκολάρες του Βασιλακάκη.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατάλαβατε τώρα κύριοι γιατί η πολύ σημαντική η θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο; Αν δεν το καταλάβατε ούτε και τώρα μ' αυτά που έκανε ο Ανδρέας Γιαννιώτης στα Περιβόλια τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Προσέξτε. Ο Πλατανιάς, που είχε προηγηθεί με τον Ενσικολού, σφυροκοπούσε με συνεχείς αντεπιθέσεις την εστία του Ατρομήτου. Με την αμυντική λειτουργία των Περιστεριωτών να έχει πάει περίπατο, ο Γιαννιώτης ήταν η τελευταία γραμμή αντίστασης. Και ο... μπαγάσας τα έπιασε όλα! Ακόμα και το πέναλτι του Μπούτνικ στο 48'!

Και εκεί λοιπόν ο Πλατανιάς θα έπρεπε να προηγείται 3-0 (χωρίς υπερβολή) ήρθε ο βιρτουόζος Βασιλακάκης να φέρει τα πάνω κάτω. Γκολάρα με ψαλίδι για το 1-1 (61'), γκολάρα με οβίδα για το 1-3 (76')! Στο μεσοδιάστημα (71') ο Ουάρντα είχε βάλει μπροστά τον Ατρόμητο εκμεταλλευόμενος τραγικό αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων.

Ο Πλατανιάς μετά από αυτή τη νίκη μάλλον έχει παραδώσει πνεύμα. Αν και ποτέ δεν ξέρεις...

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (83' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46' Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88' Ουές), Δημούτσος (76' Παπανικολάου), Σκαρντοβέλι, Ντίντακ (59' Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος, Στάμου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK