ΓΚΕΛΑ ΟΛΚΗΣ η ΑΕΚ!

Ο Απόλλων Σμύρνης του Γιώργου Παράσχου έκοψε τον αέρα της ΑΕΚ. Το 0-0 στο παγωμένο ΟΑΚΑ φέρνει την Ένωση αντιμέτωπη με το φάσμα της πτώσης από την κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς εμπνεύσεις η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, πάτησε την μπανανόφλουδα!

ΓΚΕΛΑ ΟΛΚΗΣ η ΑΕΚ!

"Πλημμύρα" στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα (0-0) για να εδραιωθεί έτσι στην κορυφή του πρωταθλήματος για το πρώτο μισό της σεζόν.

Οι "κιτρινόμαυροι" είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τι θα γίνει στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, ώστε να ξέρουν αν θα κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο της "πρωταθλήτριας χειμώνα".

Η ομάδα του Χιμένεθ δεν έκανε κακό παιχνίδι, ειδικότερα στο α' σαρανταπεντάλεπτο που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αδυνατώντας να παραβιάσει την εστία του Τσόβιτς. Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε η ευκαιρία που έχασε ο Λόπες... φάτσα κάρτα με το τέρμα.

Ο Πορτογάλος άλλωστε, δεν είναι αριστερό... εξτρεμ, αλλά αριστερό μπακ, ωστόσο ο Χιμένεθ τον επέλεξε να ξεκινήσει στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, νωρίς νωρίς ο Ισπανός κόουτς εξάντλησε τις αλλαγές του χωρίς όμως να πάρει κάτι ουσιαστικό από τον Λάζαρο, τον Κλωναρίδη και τον Κονέ.

ΤΑ 13... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ

Ο Απόλλωνας με μόλις μία ευκαιρία σ' όλο τον αγώνα πιέστηκε πολύ από την ΑΕΚ. Η Ένωση τελείωσε το ματς με 13 κόρνερ υπέρ της. Σε κανένα απ' αυτά όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τη φιλοξενούμενη η ομάδα που απλά έδιωχνε τη μπάλα και κέρδιζε χρόνο.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες (56' Χριστοδουλόπουλος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (66' Κλωναρίδης), Μπακασέτας (52' Κονέ), Λιβάγια, Αραούχο.

Απόλλων Σμ. (Παράσχος): Τσόβιτς, Ντάσιος (83' Μπιτζιμίν), Κύργιας, Παπάζογλου, Κούρος, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Ελμπάζ (59' Καστιγιέχος), Αλμπάνης, Ανιέτε (72' Μενδρινός).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK