Ομάδα - αρμάδα, έκανε "παρέλαση" στο Αγρίνιο

Σε δεύτερο σπίτι της ΑΕΚ εξελίσσεται η έδρα του Παναιτωλικού, αφού μετά το κυπελλικό 4-0, στη δύση του 2017, ήρθε το 4-1 στο πρωτάθλημα, στην ανατολή του 2017. Στα οκτώ ματς το αήττητο σερί της Ένωσης που έπιασε ξανά τον ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποια ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στο 5-0 του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού; Το εξίσου εντυπωσιακό 4-1 στο Αγρίνιο. Εμφάνιση πειστική και δουλειά προσεγμένη, αφού ήρθε χάρη στη διαβασμένη επιλογή του (τιμωρημένου) Χιμένεθ να ρίξει τον Μπακασέτα σε θέση αριστερού μπακ-εξτρέμ και να "χτυπήσει" από 'κει την άμυνα του Παναιτωλικού.

Κι αν το πρώτο γκολ του... αναστημένου Αναστάσιου ήρθε με εκτέλεση φάουλ στο 6', το δεύτερο και το τρίτο ως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν κατάληξη της υπεροχής του Μπακασέτα στο "ένας μ' έναν" απέναντι στον Μύγα. Πρώτα, στο 35', κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος, και κατόπιν, στο 45', έδωσε την ασίστ στον Αραούχο.

Πόσα θα μπορούσαν ν' αλλάξουν έκτοτε; Ρητορικό το ερώτημα, ιδίως από τη στιγμή που ο Λόπες, με το που στο 60' πάτησε το πόδι του στο χορτάρι, σκόραρε με υπέροχο μακρινό σουτ. Πάλι από τη δεξιά πλευρά του Παναιτωλικού, η οποία αποδείχθηκε το τρωτό σημείο του.

Σ' όλο αυτό το διάστημα οι Αγρινιώτες δεν είχαν ν' αντιπαρατάξουν πολλά, καθώς η έλλειψη δημιουργίας χαρακτήρισε το παιχνίδι τους. Το δοκάρι του Ρόσα στο 42', πριν από το 3-0 δηλαδή, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις ν' αλλάξει τη μοίρα του αγώνα. Όχι όμως οι ευκαιρίες που έβγαλε ο Τσιντώτας στο 49' και στο 51', μια και οι "κιτρινόμαυροι" είχαν πλέον τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Ο Μοράρ μείωσε με το πέναλτι που κέρδισε ο Μάζουρεκ από τον Κονέ, μα τίποτα περισσότερο δεν κατάφερε η ομάδα του Χάβου. Ή για την ακρίβεια κατάφερε. Να μην δεχθεί άλλο γκολ από μια ΑΕΚ που πατούσε όποτε ήθελε και όπως ήθελε την περιοχή του Κυριακίδη. Με Χριστοδουλόπουλου ή Μασούντ, με Αραούχο ή Λιβάγια, ακόμη και με τον Γιακουμάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας (69' Μαρινάκης), Μιχάι, Ροντρίγκες, Ρότσα (60' Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα (46' Κλέσιο), Ντίας, Μοράρ

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Μπακασέτας (51' Μασούντ), Κονέ, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος (60' Λόπες), Αραούχο (71' Γιακουμάκης)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK