Ο Πανιώνιος τιμώρησε τον φλύαρο Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα, προηγήθηκε στο σκορ με τον Μοράρ όμως στη συνέχεια η ομάδα του Τραΐανού Δέλλα... ξεφούσκωσε. Έδωσε χώρο και ο Πανιώνιος στη μία και μοναδική μεγάλη στιγμή ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Λάμπρου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
panionios panaitolikos EUROKINISSI

Στο πρώτο παιχνίδι του Δέλλα μπροστά στον κόσμο του Παναιτωλικού τα "καναρίνια" έκαναν τη... μισή δουλειά. Παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, με όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στο 25ο λεπτό.

Ο Τσοκάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Γκιοατά να διώχνει άσχημα με το κεφάλι. Ο Μοράρ με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν την κατοχή, όμως ήταν φλύαροι. Όσες φορές έφυγαν στην κόντρα αντί να απειλήσουν άλλαζαν τη μπάλα και έδωσαν το δικαίωμα στον Πανιώνιο να πιστέψει στην ισοφάριση.

Έτσι, στο 81ο λεπτό ο Σιώπης βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Λάμπρου και αυτός με όμορφο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κυριακίδη, κάνοντας το τελικό 1-1 στη μία και μοναδική τελική του Ιστορικού στο παιχνίδι.

Οι δυο τους μάλιστα στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν αλά... NBA. Με... μυστική χειραψία!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχαϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73' Ρότσα), Ρόσα (84' Κλέσιο) - (89' Μπράβο), Ντίας, Μοράρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Μπανανά, Γκιοατά (73' Μακρύλλος), Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46' Ιμπραχίμι), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (65' Λάμπρου), Ντουρμισαϊ.

Σκόρερ: 1-0 (25' Μοράρ), 1-1 (81' Λάμπρου).

Ο Πανιώνιος τιμώρησε τον φλύαρο Παναιτωλικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK