Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν Απόλλωνας και Παναθηναϊκός

Τι έλειψε από την Ριζούπολη; Η ποιότητα. Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκός είχαν θέληση, πάθος, τρεξίματα, όμως η μικρή ποιότητα στα δυο ρόστερ έφερε φάσεις μόνο από τύχη ή λάθη, οπότε μείναμε στο 0-0. Σε ένα από αυτά τα λάθη η "ελαφρά ταξιαρχία" ζήτησε σωστά πέναλτι, που δεν έδωσε ο διαιτητής Βάτσιος.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΠΑΜΠΙΑΡΖ(Α) ΛΟΥΝΤ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Lud apollon panathinaikos EUROKINISSI

Τι είδαμε στην Ριζούπολη; Ένα κατά βάση κακό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είχε τα χαρακτηριστικά ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πάθος, κατοχή, προσπάθεια για συνεργασίες, όμως το πολύ χαμηλό επίπεδο των παικτών που έχουν απομείνει και κάποιοι ξένοι που παρέμειναν αλλά είναι ολοφάνερο πως αποτελούν αποτυχημένες μεταγραφές, είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν... κανονικό ποδόσφαιρο.

Όχι πως οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης παρουσίασαν τίποτα καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Απλά οι γηπεδούχοι είχαν μία μεγάλη στιγμή με δοκάρι του Ελμπάζ στο πρώτο μέρος και το πέναλτι σε χέρι του Ινσούα ( τρομερή γκάφα, αν και δεν το ήθελε) που δεν δόθηκε στο τέλος. Δοκάρι είχε και ο Παναθηναϊκός, όμως προήλθε από... σέντρα του Γιόχανσον που αντί για άουτ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσόβιτς.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο... άτσαλα που έχουμε δει φέτος στην Super League Σουρωτή και σίγουρα ένα σοκ για τους φίλους του "τριφυλλιού" που αρχίζουν και συνειδητοποιούν σιγά-σιγά τι θα επακολουθήσει σε θέμα θεάματος λόγω... κουρεμένου ρόστερ.

Πάντως η συνεργασία των Κουντουριώτη - Στάικου στο 82ο λεπτό αφήνει μία νότα αισιοδοξίας και ίσως αυτά τα νέα παιδιά θα πρέπει να παίζουν περισσότερο σε σχέση με τον Όμρι Άλτμαν που είναι να απορεί κανείς με τι κριτήρια αποκτήθηκε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Παράσχος): Τσόβιτς, Κούρος (38' Χουάρες), Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Τσάθης, Ζησόπουλος, Ντεβέσα (75' Ανιέτε), Κονέ, Τσουκαλάς (62' Μενδρινός), Αλμπάνης, Ελμπάζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Λούντ, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης (80' Κουντουριώτης), Άλτμαν (75' Στάικος), Δώνης.

Σκόρερ: --

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK