Ο... Θέμης είχε κέφια, ο ΠΑΣ σόκαρε τον Πανιώνιο

Τον Πανιώνιο περίμενες να σκοράρει, ο ΠΑΣ Γιάννινα το έκανε. Το γκολ του Τζημόπουλου στο 91' "πάγωσε" τη Νέα Σμύρνη και έδωσε στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη μια αναπάντεχη νίκη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ρίσκαρε και το ρίσκο αυτό του κόστισε την εντός έδρας ήττα του Πανωνίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πώς; Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει τον 21χρονο Δημήτρη Σταυρόπουλο στη βασική 11άδα και να τιμωρήσει τον Γκιοτά για ό,τι συνέβη στο Αγρίνιο.

Όχι ότι φταίει ο ίδιος που έπεσε ξαφνικά στα βαθιά (απέναντι δηλαδή στον Κόντε). Ωστόσο ο μικρός, πολύ άγουρος τακτικά και με μόλις 51 λεπτά στην πλάτη ως τώρα στη Super League, δεν "πλήρωσε" τη λανθασμένη τοποθέτηση που έφερε το χαμένο τετ α τετ του Κόντε, ούτε εκείνη στο 43' που έβγαλε τον Γιάκο σε θέση βολής (σουτ στο δοκάρι). Στο 91' ωστόσο έχασε τον Τζημόπουλο στη μικρή περιοχή και η δική του κεφαλιά-γκολ έκρινε το ματς στη Νέα Σμύρνη.

Αυτή ήταν και η μοναδική τελική στην εστία (σε τρεις συνολικά) για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία έπαιξε στη Νέα Σμύρνη για την ισοπαλία και στο φινάλε "έκλεψε" τη νίκη.

Ο Πανιώνιος είχε 62% κατοχή, είχε 13 τελικές (7 στην εστία), είχε δοκάρι στη σέντρα σουτ του Λάμπρου (33'), είχε και τη χαμένη ευκαιρία του Γεσίλ στο 74' (έβγαλε ο Βελλίδης). Δεν είχε όμως γκολ όταν μπορούσε. Διότι ο Ντουρμισάι στο πρώτο μισό χάθηκε μεταξύ των τριών στόπερ του ΠΑΣ και στο δεύτερο, όταν οι "κυανέρυθροι" έγιναν ακόμη πιο πιεστικοί, υπήρχε ο Βελλίδης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (74' Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87' Σκόνδρας), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK