Από το κεφάλι του Ναδάλες στο θρίαμβο ο ΠΑΣ!

Με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος ο ΠΑΣ πήρε μεγάλο διπλό στην Τρίπολη νικώντας τον Αστέρα με 2-1. Γκολ για όσκαρ με το κεφάλι ο Ναδάλες, άγγιξαν την ανατροπή οι Αρκάδες.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αύγουστε καλέ μου μήνα θα μπορούν να λένε από απόψε στον ΠΑΣ. Στην πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα οι Ηπειρώτες όχι μόνο πήραν το διπλό στην έδρα του Αστέρα αλλά το έκαναν σοκάροντας τον αντίπαλό τους.

Σοκ Νο 1. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ναδάλες πετυχαίνει ίσως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (και ας έπονται ακόμα έξι ματς). Εχετε δει πολλές φορές στα ελληνικά γήπεδα τέρματα με...ψηλοκρεμαστή κεφαλιά;

Σοκ Νο 2: Πριν καν συμπληρωθεί το 20λεπτο o Mαυροπάνος με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Ο Αστέρας δεν ήξερε από που ερχόταν.

Το πάλεψαν βέβαια στο υπόλοιπο του ματς, οι Αρκάδες, μείωσαν νωρίς με το ωραίο γκολ του Καλτσά αλλά... Αύγουστο μήνα πόσο να τρέξει κανείς για να φτάσει στην ανατροπή. Ο ΠΑΣ πήρε το ματς και ενίσχυσε με ένα ωραίο τονωτικό την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

Aστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45'+ Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς (46΄Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80' Βιδάλ), Νικολιάς (74' Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λόπες, Χαλκιαδάκης, Kόντε (45' Λίλα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK