Ο Ατρόμητος "μεγαλώνει" ακόμη και στην απώλεια...

Ο Ατρόμητος δεν νίκησε στην έδρα της Λαμίας (1-1) αλλά φρόντισε να δείξει και πάλι ότι είναι ομάδα που κυνηγά πάντα τη νίκη ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Γραμμή-μαζινό οι γηπεδούχοι από την αρχή.

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, με κατοχή της μπάλας και τάση για δημιουργία δεν ανταμείβονται πάντα άμεσα. Αλλά μακροπρόθεσμα δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν χαμένες.

Ο Ατρόμητος δεν νίκησε τη γραμμή-μαζινό του Μπάμπη Τεννέ στη Λαμία. Είχε όμως αυτό που κάθε φίλος του καλού ποδοσφαίρου θέλει. Σωστή, επιθετική νοοτροπία και στόφα πραγματικά μεγάλης ομάδας που δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα με την ισοπαλία ακόμα και εκτός έδρας.

Οι Περιστεριώτες είναι αλήθεια ότι τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην μαζικά αμυνόμενη Λαμία αλλά ακόμα και έτσι ήταν η μόνη ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες σε ροή αγώνα τόσο πριν από το 1-0 του Μπίτι (έξοχο φάουλ που άνοιξε το τοίχος και νίκησε τον Γιαννιώτη) όσο και μετά.

Ειδική μετά την αποβολή του Μπούντικ στο 65' ο Ατρόμητος έγινε πολύ πιεστικός, ισοφάρισε με τον Ντιγκινί στο 70' (μετά από τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου) και απώλεσε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να γυρίσει τούμπα το ματς στο 85' με τον Ντάουντα!

Το τρίποντο δεν ήρθε αλλά η ομάδα του Κάναντι έμεινε πιστή στις αρχές της και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Η Λαμία από την πλευρά της ήταν επίσης πιστή στο δικό της αμυντικό δόγμα το οποίο όμως είναι αφόρητα κουραστικό για το μάτι του ουδέτερου.

Οι συνθέσεις

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα (37' Πίτι), Βάντερσον, Μπούντνικ

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης (80' Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (69' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (69' Μπρούνο) , Γιαννούλης, Ντάουντα, Ουάρντα, Ντιγκινί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK