Ο Σελίν με γκάφα, διόρθωσε την... γκάφα του Αραούχο και η ΑΕΚ νίκησε!

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν... ματιασμένος και όχι μόνο έχανε τα άχαστα, αλλά χάλασε έτοιμο αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου. Ευτυχώς για τον ίδιο και την ΑΕΚ, ο Σελίν έκανε πέναλτι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν είπε όχι στο "δώρο" του Ουκρανού διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
lazaros aek asteras EUROKINISSI

Από το 40ο δευτερόλεπτο φάνηκε πως το αποψινό παιχνίδι θα ήταν δύσκολο για την ΑΕΚ. Μάλλον οι ίδιοι οι παίκτες της Ένωσης το έκαναν δύσκολο. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπακάκης "τάισε" με έτοιμο γκολ τον Σέρχιο Αραούχο, όμως ο Αργεντινός ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ και το μόνο που ακουγόταν στο ΟΑΚΑ ήταν ένα "αααα...".

Η φάση που στο τέλος της περιόδου θα παίξει στις καλύτερες γκάφες (δύσκολα θα χάσει τα πρωτεία) ανήκει εκ νέου στον Αραούχο. Ο Τριανταφυλλόπουλος με ένα αερόβιο χορευτικό πήγε να διώξει τη μπάλα, για να τη στείλει απλά με πορεία προς τα δίχτυα της ομάδας του!

Εκεί ο Αργεντινός αντί να την αφήσει να καταλήξει στα δίχτυα πήγε να... σκοτώσει την εστία, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να αλλάξει στείλει τη μπάλα στο δοκάρι! Το πρώτο μέρος έκλεισε με 1-2 σημαντικές ευκαιρίες για την Ένωση, που όμως βρήκε απέναντι της το... βουνό Αθανασιάδης.

ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ συνέχισε να είναι άτυχη. Έχασε τον Κονέ με αλλαγή στην αλλαγή λόγω τραυματισμού, ενώ Λιβάγια και Αραούχο είχαν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Ειδικότερα σε εκείνη του Κροάτη, μίλησε το "εγώ" και όχι το "εμείς", αφού θα μπορούσε να δώσει έτοιμο γκολ στον Αργεντινό.

Τελικά η λύτρωση ήρθε από την άσπρη βούλα. Ο Σελίν, που είχε περάσει στο 55΄στο ματς για να δώσει... ασφάλεια στα μετόπισθεν, έκανε χέρι σε ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος επίσης πέρασε στο ματς στο 57ο λεπτό, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δίνει την παράβαση.

Εκεί ο Λάζαρος έκανε το 1-0 με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα και είδε το ΟΑΚΑ να... ανακουφίζεται. Στη συνέχεια είχαμε... ροντέο. Οι μισοί είχαν παραδώσει... πνεύμα, οι άλλοι μισοί παίκτες προσπαθούσαν για ένα γκολ δίχως αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Σουλτ, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μπακασέτας (46' Λιβάγια), Γαλανόπουλος (46' Κονέ) - (57' Λάζαρος), Μοράν, Γκάλο, Μασούντ, Αραούχο.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87' Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77' Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς (55' Σελίν), Μανιάς.

Σκόρερ: 1-0 (61' Λάζαρος).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK