Οι γκολάρες του Ρόσα σπρώχνουν στον γκρεμό τον Πλατανιά

Ο Παναιτωλικός συνέχισε τη καλή πορεία στο πρωτάθλημα επί εποχής Δέλλα επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά και ξεφεύγοντας οκτώ πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού. MVP ο Ρόσα με δύο φανταστικά γκολ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο βαθμός της ισοπαλίας που πήραν Κέρκυρα (1-1 εκτός με Ξάνθη) και Απόλλων Σμύρνης (1-1 εντός με Λεβαδειακό) έφεραν σε ακόμα πιο άβολη θέση τον ουραγό Πλατανιά και τον "υποχρέωσαν" να δει το ματς στο Αγρίνιο ως κάτι παραπάνω από έναν τελικό, όμως το αποτέλεσμα ήταν... μηδέν.

Και αυτό γιατί ναι μεν οι Κρητικοί "καίγονταν" για βαθμό ή βαθμούς όμως ο Παναιτωλικός είναι σε άνοδο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ο Τραϊανός Δέλλας και το απέδειξε και το απόγευμα της Κυριακής, με εμφατικό μάλιστα τρόπο.

Χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να προηγηθεί με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ του Ρόσα, ενώ το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει μία άνετη νίκη με 3-0, με τον Τσοκάνη να πετυχαίνει (με κεφαλιά στο 57') το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Αγρινίου και δεύτερο επαγγελματικό και τον Ρόσα να κλείνει το σκορ με εκπληκτικό βολε εκτός περιοχής στο 88'.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το σκορ αυτό προσεγγίζει τη διαφορά ποιότητας και ανταγωνιστικότητας των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να έχουν 11 τελικές στο ματς (7 εντός εστίας) και να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται "λίγοι" για μία ακόμα αγωνιστική γνωρίζοντας την 9η σερί εκτός έδρας ήττα τους.

Στη φάση του 29' (τελευταία ευκαρία τους στο ματς) είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και να αλλάξουν τη μοίρα τους, όμως πρώτα ο Κυριακίδης με σούπερ εξ επαφής απόκρουση και αμέσως μετά ο Τσοκάνης με τρομερό τάκλιν πάνω στη γραμμή της εστίας σε σουτ του Δημούτσου, τους τη στέρησαν...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70' Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (56' Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (83' Βασιλούδης)

Πλατανιάς: Κλάγιτς, Πλιάτσικας(46' Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88' Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (68' Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK